Η Θεσσαλία πνιγόταν και ο Αγοραστός έδινε 30.000 ευρώ από το Περιφερειακό Ταμείο για προεκλογικό σποτ

Καημός του ήταν να προβάλει το (ανύπαρκτο) αντιπλημμυρικό του έργο

Must Read

Διαρκώς έρχονται στο φως περισσότερες λεπτομέρειες για τα Έργα και τις Ημέρες του Κώστα Αγοραστού. Την ώρα που η Θεσσαλία δεχόταν τόνους νερού από τις καταιγίδες της κακοκαιρίας Daniel, ο απερχόμενος περιφερειάρχης περί άλλα ετύρβαζε και συγκεκριμένα, είχε στον νου του να προβάλει το (ανύπαρκτο) αντιπλημμυρικό του έργο.

Στις 4 Σεπτεμβρίου η προτεραιότητα του κ. Αγοραστού ήταν η έγκριση κονδυλίου ύψους 30.300 ευρώ  «για την μετάδοση τηλεοπτικού σποτ προβολής των έργων που υλοποίησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020»!

Δείτε το σχετικό έγγραφο

Το έγγραφο αφορά σε πιστώσεις από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Θεσσαλίας και καταδεκνύει ότι ακόμη και τις κρίσιμες πρώτες ώρες της θεομηνίας ο κ. Αγοραστός είχε το μυαλό του στις Περιφερειακές εκλογές και την προβολή του στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This