Κεραυνοί Νικήτα Κακλαμάνη κατά Μητσοτάκη για το «ξεχείλωμα» και την «πασοκοποίηση» της ΝΔ!

Οργή στο κόμμα για τη «μετάλλαξη» της πατριωτικής λαϊκής δεξιάς

Must Read

Στον απόηχο της ηχηρής παρέμβασης του Κώστα Καραμανλή που έστειλε αυστηρό προειδοποιητικό μήνυμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις «συμφωνίες» του με τον Ερντογάν και τους χειρισμούς στην εξωτερική πολιτική που θέτουν σε κίνδυνο το εθνικό συμφέρον, ο Νικήτας Κακλαμάνης εξέφρασε την οργή των στελεχών που βλέπουν το κόμμα τους να μεταλλάσσεται.

Εξαπολύοντας ολομέτωπη επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Νικήτας Κακλαμάνης στηλίτευσε με αιχμηρό τρόπο την εικόνα του κόμματος με ευθύνη του πρωθυπουργού, αλλά και την τάση του να επιλέγει στελέχη με προϋπηρεσία στο… ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας σε φιλοκυβερνητικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο Ν. Κακλαμάνης εξαπέλυσε ρουκέτες για την απαξίωση του κόμματος που ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής: «Η μήτρα πάνω στην οποία στηρίχθηκε και η δημιουργια της Νέας Δημοκρατίας είναι η πατριωτική λαϊκή δεξιά. Στα χρόνια που πέρασαν έγιναν οι ανάγκες προσθήκες και έτσι η δεύτερη συνιστώσα είναι η φιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία» είπε και σημείωσε ότι η «δεύτερη συνιστώσα αγνοεί την πρώτη και σε επίπεδο βάσης ο κόσμος της παράταξης αντιδρά».

Όπως τόνισε με αιχμηρό ύφος ο βουλευτής της ΝΔ: «Πρέπει να επέλθει μία ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο συνιστωσών. Άλλο διεύρυνση και άλλο το ξεχείλωμα. Εγώ είμαι υπέρ της διεύρυνσης αλλά όχι υπέρ του ξεχειλώματος» σημείωσε.

Ο Ν. Κακλαμάνης σχολίασε με ειρωνεία τις επιλογές του Μητσοτάκη, λέγοντας με ειρωνικό ύφος ότι για να μπει κάποιος στο κόμμα, πρέπει να έχει περάσει πρώτα από το ΠΑΣΟΚ: «Δεν μιλάω μόνο για τη σύνθεση της κυβέρνησης αλλά και για τις κυβερνητικές θέσεις από εκεί και κάτω. Αυτό που κυκλοφορεί υπό μορφή χιούμορ και πλάκας μεταξύ των μικρομεσαίων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας ξέρετε ποιο είναι. Όταν υποβάλει κάποιος το βιογραφικό του για να κριθεί λένε βάλε ότι έχεις θητεύσει λίγο και στο ΠΑΣΟΚ μπας και έχεις τύχη. Εγώ τολμάω να λέω δημόσια αυτά που λέγονται στα πηγαδάκια».

Παράλληλα ο Ν. Κακλαμάνης σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών σημείωσε: «Δεν δέχομαι τον χαρακτηρισμό αντάρτες τους ανθρώπους αυτούς τους ξέρω και είναι πιο Νέα Δημοκρατία και από τους επισήμους. Το είδαμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές όπου υπήρχε εναλλακτική λύση, δηλαδή ανθρώπους που ανήκουν στην πιο παραδοσιακή Νέα Δημοκρατία, παραδείγματος χάριν οι τέσσερις εντός εισαγωγικών αντάρτες ο κόσμος πήγε και ψήφισε και εξέλεξε αυτούς τους ανθρώπους. Όπου δεν έχουν εναλλακτική λύση δεν πάνε να ψηφίσουν. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν ψηφίσει ποτέ στη ζωή τους κάτι άλλο εκτός κεντροδεξιάς και όταν δεν βλέπουν υποψήφιος που τους ικανοποιούν απλά απέχουν»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This