Επίθεση Κακλαμάνη στον Μητσοτάκη: Αγνοεί την λαϊκή πατριωτική Δεξιά

«Εγώ τολμάω να λέω δημόσια αυτά που λέγονται στα πηγαδάκια»

Must Read

Μετά τον Κώστα Καραμανλή και την ευθεία αμφισβήτηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη αναφορικά με την εξωτερική πολιτική, την σκυτάλη πήρε ο Νικήτας Κακλαμάνης. Ο πρώην υπουργός κατηγόρησε το Μέγαρο Μαξίμου για επιλογές προσώπων και πολιτικών με τα γνωστά αποτελέσματα στις Αυτοδιοικητικές εκλογές και για «μετάλλαξη» της Νέας Δημοκρατίας.

Αυστηρή προειδοποίηση Κώστα Καραμανλή σε Μητσοτάκη: «Δεν διαπραγματευόμαστε εθνική κυριαρχία και κυριαρχικά δικαιώματα με την Τουρκία!»

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε με νόημα πως «η μήτρα πάνω στην οποία στηρίχθηκε και η δημιουργια της Νέας Δημοκρατίας είναι η πατριωτική λαϊκή Δεξιά. Στα χρόνια που πέρασαν έγιναν οι αναγκαίες προσθήκες και έτσι η δεύτερη συνιστώσα είναι η φιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία», προσθέτοντας πως η δεύτερη συνιστώσα «αγνοεί την πρώτη και σε επίπεδο βάσης ο κόσμος της παράταξης αντιδρά».

«Πρέπει να επέλθει μια ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο συνιστωσών. Άλλο διεύρυνση και άλλο το ξεχείλωμα. Εγώ είμαι υπέρ της διεύρυνσης αλλά όχι υπέρ του ξεχειλώματος» επισήμανε.

Κριτικάροντας τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη με πλειάδα στελεχών του ΠΑΣΟΚ σε κυβερνητικούς θώκους και αλλού, τόνισε:

«Δεν μιλάω μόνο για την σύνθεση της κυβέρνησης, αλλά και για τις κυβερνητικές θέσεις από εκεί και κάτω. Αυτό που κυκλοφορεί υπό μορφή χιούμορ και πλάκας μεταξύ των μικρομεσαίων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας ξέρετε ποιο είναι; Όταν υποβάλλει κάποιος το βιογραφικό του για να κριθεί λένε βάλε ότι έχεις θητεύσει λίγο και στο ΠΑΣΟΚ μπας και έχεις τύχη. Εγώ τολμάω να λέω δημόσια αυτά που λέγονται στα πηγαδάκια» πρόσθεσε.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This