Από τις Βρυξέλλες συνεχίζει τα πανηγύρια ο Μητσοτάκης για την περιβόητη επενδυτική βαθμίδα

«Κάναμε μία πρώτη συζήτηση για την αναθεώρηση του πολυετούς δημοσιονομικού πλαισίου»

Must Read

«Στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες κάναμε μία πρώτη συζήτηση για την αναθεώρηση του πολυετούς δημοσιονομικού πλαισίου. Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό, αλλά και για το Ταμείο Αλληλεγγύης για τη στήριξη χωρών που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές» αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίσης εκφράζει την ικανοποίησή του για το γεγονός, ότι στο Euro Summit που πραγματοποιήθηκε και αυτό σήμερα, τόσο η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, όσο και ο πρόεδρος του Eurogroup, αλλά και η πρόεδρος της Επιτροπής, εκφράστηκαν με πολύ κολακευτικά λόγια για την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.

«Αυτή είναι μία αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας που έχει καταβάλει η χώρα μας, μια προσπάθεια όλου του ελληνικού λαού. Και βέβαια, αυτό έχει να κάνει και με την επισημοποίηση αυτής της προόδου με την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας» τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This