«Κεραυνοί» Πολάκη κατά Δρίτσα: «Πας και προσκυνάς στον ΣΚΑΪ»

«Δυστυχώς εξελίσσεται σε παράγοντα διχασμού και αποσταθεροποίησης» είπε ο Δρίτσας για τον Κασσελάκη

Must Read

Επίθεση κατά του Θοδωρή Δρίτσα εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης με αφορμή τις νέες δηλώσεις του πρώτου κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Σε ανάρτησή του ο Πολάκης εξαπολύει «πυρά» του Δρίτσα σημειώνοντας: «Όταν πας και προσκυνάς στο ΣΚΑΙ για πέντε λεπτά δημοσιότητας για να εξυπηρετήσεις την εσωκομματική σου ομάδα ,τότε πέφτεις στα μάτια μας Θοδωρή» και προσθέτει ότι ο ίδιος είχε αρνηθεί να εμφανιστεί στο κανάλι όταν με αφορμή την διαγραφή του όπως λέει, ήθελαν να στραφεί κατά του Α. Τσίπρα.

Όσα δήλωσε ο Δρίτσας στον ΣΚΑΙ:

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο Θ. Δρίτσας ανέφερε σε δηλώσεις του στον σταθμό του Φαλήρου: «Λένε πολλοί ότι αυτό δεν ενδιαφέρουν την κοινωνία όσα γίνονται στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι τραγικό. Έχουμε πόλεμο στο πόδια μας και ο κ. Μητσοτάκης δεν ψήφισε το ψήφισμα στον ΟΗΕ, έχουμε την κλιματική κρίση, είναι τεράστια ζητήματα. Και δεν ενδιαφέρει την κοινωνία ποια είναι η συγκρότηση του δεύτερου σε δύναμη κόμματος στην Ελλάδα;» είπε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κληθείς να πει τη γνώμη του για τον Στέφανο Κασσελάκη, υποστήριξε ότι «δυστυχώς εξελίσσεται σε παράγοντα διχασμού και αποσταθεροποίησης» προσθέτοντας ότι με τον ίδιο προσωπικά δεν έχει τίποτα».

«Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ -και ήρθαν πολλοί και ψήφισαν πράγματι- ένα μέρος του δεν έχει ενεργό συμμετοχή και επέλεξε μια φυγή προς τα εμπρός με τα δικά του κριτήρια» είπε για τη διαδικασία. Ο ίδιος όμως δεν μπορεί να παίρνει μια πρωτοβουλία και να θέτει υποψηφιότητα σε κόμμα που δεν είναι καν μέλος, δεν έχει συνάφεια. Δεν είχαμε φανταστεί τέτοιο πράγμα για να το προβλέψουμε στο καταστατικό» είπε ο Θ. Δρίτσας και πρόσθεσε: «στη διάρκεια της καμπάνιας του δεν εξέθεσε ούτε μια πολιτική άποψη προγραμματική και δεν δεσμεύτηκε για τίποτα. Μετά έχει θέσεις, αλλά είναι ξένες προς την παράδοση της Αριστεράς. Αυτό δεν είναι διχασμός; Δεν είναι παραλογισμός; Αυτό το παράλογο πρέπει να βρει έναν τρόπο κάθαρσης ανάλογο με αυτόν της αρχαίας τραγωδίας. Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον κ. Κασσελλάκη, πολιτική είναι η διαφορά, είναι υποχρεωμένος να ιδρύσει ένα δικό του κόμμα. Εάν ήθελε να έρθει στον ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να μπει στη διαδικασία, να προσφέρει, όχι να διεκδικήσει την ηγεσία, αυτό είναι ιστορικό ατόπημα πρωτοφανές παγκοσμίως» κατέληξε ο Θ. Δρίτσας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This