Βράζουν στην Κρήτη με τον Αυγενάκη – Ερωτήσεις καταθέτουν οι βουλευτές της ΝΔ

Must Read

Τεράστια αναστάτωση επικρατεί στην Κρήτη, ειδικά στον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο, μετά την αποτυχία Αυγενάκη να διανείμει σωστά τις κοινοτικές επιδοτήσεις.

Οι βουλευτές που πήγαν στις εκλογικές τους περιφέρειες βρέθηκαν αντιμέτωποι με την οργή και των ελευθέρων επαγγελματιών και των αγροτοκτηνοτρόφων.

Έτσι άρχισαν ήδη οι ερωτήσεις προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και πιέζουν να δοθούν επιπλέον επιδοτήσεις εντός του 2023!

Ο πρώτος που φωνάζει για «μειωμένες καταβολές» είναι ο βουλευτής Χανίων Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης. Σε ερώτησή του κάνει λόγο για καθυστερήσεις και λάθη στη διαδικασία καταβολών και ειδικά για την καταβολή σημαντικά μειωμένων ποσών:

«Σημαντικά μειωμένες σε σχέση με τα αναμενόμενα ποσά και επιπλέον με σημαντική καθυστέρηση ήταν οι φετινές καταβολές βασικής ενίσχυσης προς τους αγρότες, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους».

Όπως επισημαίνει, οι μειώσεις αυτές δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στον οικονομικό προγραμματισμό των παραγωγών, ιδιαίτερα επειδή οι μειώσεις αυτές έρχονται σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία τόσο οι διεθνείς συνθήκες όσο και η κλιματική κρίση έχουν ήδη δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα.

Ο Αλ. Μαρκογιαννάκης ρωτά τον Λ. Αυγενάκη:

«Ποιοι λόγοι οδήγησαν στις μειωμένες καταβολές βασικής ενίσχυσης προς τους δικαιούχους; Θα υπάρξει καταβολή επιπλέον ποσών μέσα στο έτος και πότε θα ολοκληρωθεί;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This