Η Διαμαντοπούλου λησμόνησε ότι επί των ημερών της, ισλαμιστές μετανάστες κακοποιούσαν Ελληνίδες στην πλατεία Συντάγματος

Must Read

Σήμερα, η ίδια κακοποιεί την μνήμη μας, παριστάνοντας ότι αντιδρά στην «ισλαμική εισβολή»!

Πριν από 20 χρόνια λοιπόν, η Άννα Διαμαντοπούλου ήταν αρμόδια επίτροπος. Ίδια, στο απίστευτο βίντεο που ακολουθεί, ισχυρίστηκε πως τότε λόγω του πλούτου που έτρεχε από τα μπατζάκια – προφανώς των εκλεκτών του Σημίτη – ήταν εύκολο να ενσωματωθούν οι ισλαμιστές μετανάστες στις δυτικές κοινωνίες!

@omadaalithias #tiktokgr #greece #φοργιου #foryou #foryoupage #foryoupageofficiall #ομαδααληθειας #tiktokgreece #omadaalithias #viral #ελλαδα #δημογραφικο #μεταναστευτικο ♬ πρωτότυπος ήχος – Ομάδα Αλήθειας

Μιλάμε για ένα αδιανόητο ψεύδος. Όπως κάθε ψευδός του συστήματος Σημίτη, έχει και μία εξήγηση. Η κυβέρνηση Σημίτη και η επίτροπος Διαμαντοπούλου, είχαν ανοίξει τότε τα σύνορα με αποτέλεσμα η Ελλάδα να έχει πλημμυρίσει με ισλαμιστές μετανάστες, διότι απλούστατα ήταν η εποχή των ολυμπιακών έργων και των άλλων μεγάλων έργων του «εκσυγχρονισμού». Τότε δηλαδή που πληρώναμε τα έργα σε τιμές Παρισιού, αλλά οι εθνικοί εργολάβοι, θα κατασκεύαζαν με τιμές Ιράκ και Αφγανιστάν.

Ήταν τότε, που το σύνολο των εφημερίδων που στήριζαν την κυβέρνηση Σημίτη και πολιτικούς όπως η Διαμαντοπούλου, μιλούσαν για ανοιχτά σύνορα και κατακεραύνωναν όποιον τολμούσε να αντιδράσει στην παράνομη μετανάστευση που είχε λάβει διαστάσεις μάστιγας. Υπηρετούσαν βλέπετε κι αυτές, το σχέδιο Σημίτη – εθνικών εργολάβων. Έπρεπε να έρθει «φτηνό κρέας», για να πολλαπλασιαστούν τα κέρδη των νταβατζήδων…

Ήταν ακριβώς τότε, που συνέβη το χειρότερο έγκλημα που διέπραξαν πότε ισλαμιστές μετανάστες κατά της ελληνικής κοινωνίας. Συγκεκριμένα, την Πρωτοχρονιά του 2002, όταν ο Σημίτης σήκωνε τα ευρώ από τα ATM και χρέωνε τις επόμενες γενιές Ελλήνων για να θησαυρίσουν οι εθνικοί νταβατζηδες.

Δείτε λοιπόν πόσο καλά είχαν ενσωματωθεί ισλαμιστές μετανάστες του Σημίτη και της Διαμαντοπούλου στην ελληνική κοινωνία. Προειδοποιούμε ότι το βίντεο περιλαμβάνει σκληρές εικόνες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This