Στο πλευρό του Άδωνι Γεωργιάδη για τις δηλώσεις του ο Κώστας Τσιάρας

«Οι απαραίτητες εξηγήσεις, που για εμένα προσωπικά δεν χρειάζονταν καν, δόθηκαν από τον κ. υπουργό»

Must Read

Για «διαστρέβλωση που θα έκαναν οι πολιτικοί του αντίπαλοι» αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος προκάλεσε το πανελλήνιο με τις δηλώσεις του ότι οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται αν στη Βουλή θα συσταθεί Εξεταστική ή Προκαταρκτική Επιτροπή για τα Τέμπη.

Μάλιστα ο κύριος υπουργός και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε σφόδρα ενοχλημένος.

Πάντως στο πλευρό του Γεωργιάδη έσπευσε να ταχθεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Τσιάρας από το βήμα της Βουλής και αμέσως μετά την παρέμβαση του υπουργού Εργασίας.

«Οι απαραίτητες εξηγήσεις, που για εμένα προσωπικά δεν χρειάζονταν καν, δόθηκαν από τον κ. υπουργό. Από εκεί και πέρα πάντα στο τέλος της ημέρας μας κρίνουν οι πολίτες. Η κυβέρνηση ουδέποτε κρύφτηκε πίσω από γεγονότα. Όταν, το πρωί, ήγειρε θέμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, είχα απαντήσει ότι η κυβέρνηση ποτέ δεν κρύφτηκε πίσω από τα γεγονότα. Αντίθετα ανέλαβε πρωτοβουλίες και κυρίως έδειξε το πως πρέπει να αντιμετωπίζονται τέτοιου είδους ζητήματα που αναμφίβολα έχουν πληγώσει και έχουν δημιουργήσει τεράστια θέματα στην ελληνική κοινωνία», είπε ο κ. Τσιάρας.

Και συνέχισε αναφερόμενος στην αντιπολίτευση: «Υπάρχει μια επιμονή από την πλευρά σας να εγείρετε ζήτημα, για ένα θέμα το οποίο δεν υπάρχει. Όταν μάλιστα υπάρχει μια επίσημη τοποθέτηση, από την πλευρά της κυβερνητικής παράταξης. Αυτό εξελίσσεται, αντί να στείλουμε ένα μήνυμα στην ελληνική κοινωνία ότι τέτοιου είδους τραγικά γεγονότα, τα οποία μας έχουν όλους αφήσει εμβρόντητους, δεν πρέπει να αφήσουμε να επαναληφθούν με κανέναν τρόπο, βάζοντας ελεγκτικούς μηχανισμούς, αναμορφώνοντας την ελληνική πολιτεία, εκσυγχρονίζοντας όσα δεν έχουν φτάσει μέχρι σήμερα. Αντί λοιπόν να κάνουμε αυτό, αυτή τη στιγμή ο καθένας προσπαθεί με τον δικό του τρόπο, να βρει λόγο πολιτικό εκεί που δεν υπάρχει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This