Επί ξυρού ακμής ο ΣΥΡΙΖΑ: Κοινωνικά ερείσματα βλέπει ο Κασσελάκης – Σύσκεψη προεδρικών και φίλιες διαφωνίες

Must Read

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, λίγες ώρες πριν από την ιστορική -όπως διαφαίνεται- συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Τα μαχαίρια στην Κουμουνδούρου ακονίζονται με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες σε ένα κλίμα εκρηκτικό και εν πολλοίς απρόβλεπτο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη για δημοψήφισμα αναφορικά με τις διαγραφές προκάλεσε έντονη δυσφορία στην ομάδα του Νίκου Παππά, ο οποίος θα συμμετάσχει στην σημερινή σύσκεψη των «προεδρικών» μετά τις 8 το βράδυ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επικαλείται σε κάθε ευκαιρία τις επιταγές της κοινωνίας και τα ερείσματα που ο ίδιος διαθέτει στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ , μετά και την αδιαμφισβήτητη επικράτησή του στις προεδρικές εκλογές.

 

Δυσθυμία καταγράφεται και στην τάση του Διονύση Τεμπονέρα ενώ στελέχη που πρόσκεινται στην Έφη Αχτσιόγλου ξεκαθαρίζουν ότι η κίνηση Κασσελάκη υπερβαίνει τις «κόκκινες γραμμές» που είχαν τεθεί.

Κασσελάκης από την Δυτική Αττική: «Δεν με απασχολεί» η πρόταση μομφής

Κατά την περιοδεία το απόγευμα της Παρασκευής στην Δυτική Αττική, ο Στέφανος Κασσελάκης ερωτήθη εάν τον απασχολεί η φημολογία πως ετοιμάζεται πρόταση μομφής εναντίον του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν τον απασχολεί και πως εμμένει στην απόφαση διεξαγωγής δημοψηφίσματος. «Είναι μια εσωκομματική διαδικασία που θα ακολουθήσουμε κανονικά».

«Επιτέλους το κόμμα να ακούσει την κοινωνία, η κοινωνία έχει προβλήματα. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αυτά (σ.σ. τα προβλήματα της κοινωνίας) ως πυξίδα του και θέλει να τα λύσει, αυτό θα είναι το πιο αριστερό πράγμα που έχει κάνει ποτέ.

Είμαι εκλεγμένος πρόεδρος από την βάση. Το κόμμα ψήφισε εκλογή από την βάση. Πρέπει επιτέλους να ακούσουμε τη βάση» συνέχισε ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζοντας: «Η βάση θέλει να γίνουμε κυβερνητική Αριστερά με συντροφικότητα και ανεκτικότητα.

Οι ύβρεις που δεν ανασκευάζονται είναι ύβρεις προς όλα τα μέλη και δεν μπορεί ένας πρόεδρος να τις νομιμοποιήσει» κατέληξε.

 

Της κακομοίρας στην Κουμουνδούρου! Με «ρωμαϊκή αρένα» και «ανάθεμα» το μήνυμα… αντίστασης από τον Δρίτσα!

Μια ωραία ατμόσφαιρα είναι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, με «δηλητηριώδη βέλη» να εκτοξεύονται από όλες και προς όλες τις κατευθύνσεις, με έναν στόχο ωστόσο να είναι αυτός που ξεχωρίζει: ο Στέφανος Κασσελάκης!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κύριος αποδέκτης όλων των βολών από τα στελέχη του κόμματος που, είτε πέρασαν την έξοδο, είτε βρίσκονται ένα βήμα μακριά από αυτήν και όσο πλησιάζει η ώρα της έναρξης της Κεντρικής Επιτροπής, τόσο αυξάνεται η ένταση και οι… πολεμικές δηλώσεις και ανακοινώσεις.

Μετά τους Πάνο Σκουρλέτη και Νίκο Βούτση, οι οποίοι στις δηλώσεις αποχώρησής τους από τον ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν ανηλεώς στον Στέφανο Κασσελάκη, ήρθε η σειρά του Θοδωρή Δρίτσα, ο οποίος μπορεί να μην αποχωρεί (ακόμα τουλάχιστον), αλλά… προσχωρεί στην ομάδα των επιτιθέμενων.

Ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας σε ανάρτηση του, αναφέρεται στις διαγραφές που έχει εισηγηθεί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στη σημερινή του ανακοίνωση περί δημοψηφίσματος για τα τέσσερα «μαύρα πρόβατα», σχολιάζοντας ότι αυτά του θυμίζουν «α) ρωμαϊκή αρένα, β) ακραίο κοινωνικό αυτοματισμό στην πολιτική ζωή,  γ) “ανάθεμα”, κάτι σαν αυτό που υπέστη ο Ελευθέριος Βενιζέλος».

Και προσθέτει επ’ αυτού: «Ο Κασσελάκης αυτό το θεωρεί δημοκρατία!»

Μάλιστα, καλεί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ σε… αντίσταση και τους ζητά να μην ανεχτούν άλλα, ενώ διερωτάται: «Θα δώσετε ελεύθερο στην απόλυτη παραφροσύνη και στη γελοιότητα;»

  • Όλη η ανάρτηση του κ.Δρίτσα:

Το ακούσαμε κι αυτό!
Ο Στέφανος Κασσελάκης μας λέει ότι, δεν κάνει πίσω και γι’ αυτό θα καλέσει το λαό του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοψήφισμα, για να διαγράψει τον Βίτσα, τον Τζουμάκα, τον Σκουρλέτη, τον Φίλη και όποιον άλλον βρει μπροστά του!!!!!!
Εμένα αυτά μου θυμίζουν: α) ρωμαϊκή αρένα, β) ακραίο κοινωνικό αυτοματισμό στην πολιτική ζωή, γ) “ανάθεμα”, κάτι σαν αυτό που υπέστη ο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Ο Κασσελάκης αυτό το θεωρεί δημοκρατία!
Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία παλιά και νέα όλων των τάσεων, θα το ανεχθείτε κι αυτό; Θα δώσετε ελεύθερο στην απόλυτη παραφροσύνη και στη γελοιότητα;
Δεν σας (μας) ταιριάζει.
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

Δείτε επίσης:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This