Ν. Κακλαμάνης: «Ενσυνείδητα επιτίθεται σε όλους ο Μητσοτάκης… για να μην αναδείξει αντίπαλο»

Με αναφορά στις επερχόμενες Ευρωεκλογές

Must Read

Την δική του οπτική για την πολιτική Μητσοτάκη έδωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης. Το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκε στις θέσεις που εκφράζονται μέσα από το γαλάζιο κόμμα, ενόψει μάλιστα Ευρωεκλογών, μην παραλείποντας να εστιάσει και… στα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στην ολομέλεια της Βουλής ο Κ. Μητσοτάκης κήρυξε θα έλεγα άτυπα, την προεκλογική περίοδο, κοινοβουλευτικά, όχι κομματικά, ενόψει ευρωεκλογών», τόνισε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Η ομίλία του είχε στοιχεία αυτοκριτικής, είπε τι δεν κάναμε σωστά, τι σκοπεύουμε να κάνουμε, πού θα βρούμε τα λεφτά, δίνοντας χρονοδιάγραμμα».

Πρόσθεσε επίσης: «Μου έκανε εντύπωση πως ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναλώθηκαν μέσω των κ. κ. Φάμελλου και Ανδρουλάκη τουλάχιστον στο 60% της κουβέντας τους, όχι στην Θεσσαλία, αλλά στο φορολογικό νομοσχέδιο. Κάποια ολοκληρωμένη πρόταση για ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας και του Έβρου από την αντιπολίτευση δεν άκουσα», είπε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This