Σαμαρικό αντάρτικο από τον Χρυσόμαλλη: «Να ψηφίσουμε μετά τις γιορτές»

Την αναβολή της ψηφοφορίας για την τροπολογία που αφορά τη νομιμοποίηση των μεταναστών ζήτησε ο βουλευτής της ΝΔ στη Βουλή

Must Read

Ο σαμαρικός βουλευτής, Μίλτος Χρυσόμαλλης απαίτησε να γίνουν αλλαγές και να έρθει προς ψήφιση μετά τις γιορτές, «Θέλω να πιστεύω ότι μετά τις γιορτές μπορούμε να δούμε τρόπους βελτίωσης. Θέλω να πιστεύω ότι θα αφορά μόνο αυτούς που είχαν έρθει με νόμιμο τρόπο. Δε λύνει το πρόβλημα και λάθος μήνυμα δίνει. Έχω αυτές τις επιφυλάξεις, στηρίζω το νομοσχέδιο και θα ήθελα να είχαν δοθεί περισσότερες εξηγήσεις στην Επιτροπή… Να ρθουν και οι υπόλοιπες βελτιώσεις και όλοι θα την ψηφίσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχει κάποιος άμεσος λόγος που πρέπει να γίνει αυτό τώρα; άκουσα τον υπουργό, η αλήθεια είναι ότι το ελαιόλαδο μαζεύτηκε, άρα άμεση ανάγκη δεν υπάρχει!», τόνισε ο Μ. Χρυσόμαλλης και προειδοποίησε ότι στη Μεσσηνία που εκλέγεται δεν θα λυθεί κάψε ως πρόβλημα. «Το μήνυμα που δίνεται ας είναι και 7 χρόνια η νομοθεσία, τα 3 χρόνια είναι ουδέν μονιμότερον του προσωρινού», υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ αμφισβητώντας τις διαβεβαιώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη και ζητώντας να έρθει τροπολογία μόνο για τους εργάτες γης και όχι γενικής ισχύος. «Οι FINANCIAL TIMES κάνουν λόγο για 300.000 μετανάστες. Στέλνει λάθος μήνυμα και οι διακινητές είναι έτοιμοι να πιάσουν δουλειά. Εύχομαι να μην το δούμε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This