Δένδιας Πρωτοχρονιά: «Στο ακριτικό νησί της Λήμνου μαζί με όσους προασπίζουν την κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα»

Είχε την ευκαιρία να γιορτάσει μαζί με στρατευμένους την έλευση του 2024

Must Read

Στην Λήμνο μετέβη ο Νίκος Δένδιας για την Πρωτοχρονιά σε μια συμβολική επίσκεψη για την χώρα μας. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε την ευκαιρία να γιορτάσει μαζί με στρατευμένους την έλευση του 2024 και να στείλει σαφές μήνυμα με αποδέκτες εντός και εκτός Ελλάδας.

«Πρωτοχρονιά στο ακριτικό νησί της Λήμνου μαζί με όσους προασπίζουν την κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα» έγραψε ο κ. Δένδιας στο Χ (πρώην Twitter).

«Κατά το εορταστικό γεύμα στο Στρατόπεδο «ΥΠΛΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΗΛΑ» στη Λήμνο, γευμάτισα με στελέχη και οπλίτες θητείας της 88 ΣΔΙ.

Είχα την ευκαιρία να τους επισημάνω ότι η Λήμνος διασφαλίζει την ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο και κατά συνέπεια το έργο τους είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Ήταν μεγάλη τιμή και μεγάλη χαρά για μένα να είμαι εδώ αυτή τη μέρα, εκ μέρους της Πολιτείας και εκπροσωπώντας νομίζω το σύνολο της κοινωνίας, να ευχηθώ καλή χρονιά σε όσους υπηρετούν στη Λήμνο

Νωρίτερα, ο κ. Δένδιας είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, Ιερόθεο και την δήμαρχο Λήμνου, Ελεωνόρα Γεώργα.

Η ανάρτηση του υπουργού στο Χ

«Κατά την αντιφώνησή μου στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεο Γ´ και στα συμβολικά δώρα που είχε την καλωσύνη να μου επιδώσει, όπως μου επέδωσαν επίσης ο Έπαρχος Απόστολος Κουτσογιάννης και η Δήμαρχος Λήμνου Ελεωνόρα Γεώργα, τόνισα ότι η παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας στη Λήμνο είναι σημαντική και θα παραμένει σημαντική.

Εξέφρασα επίσης τις βαθύτατες ευχαριστίες μου για τον τρόπο με τον οποίον η κοινωνία και η Εκκλησία της Λήμνου, δέχεται την παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας στο νησί και με πόση αγάπη προσυπογράφει αυτήν την παρουσία.»

Δείτε την ομιλία του Νίκου Δένδια στο ακριτικό νησί

Πηγή φωτό: Twitter Νίκος Δένδιας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This