Αυστηρή απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη για την πρόσκληση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες

«Δε θα πορευτώ ... ούτε με τα συντηρητικά στερεότυπα της Δεξιάς ούτε με το βλέμμα στο bullying των καθεστωτικών ΜΜΕ» - Δείτε το νέο... επεισόδιο του σήριαλ!

Must Read

Τέλος στο σάλο που δημιουργήθηκε από την πρόσκληση που απηύθυνε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τριήμερο στις Σπέτσες, όπου θα γίνει η συνάντηση εργασίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, θέλησε να βάλει με μια μακροσκελή ανάρτησή του σε ιδιαίτερα έντονο ύφος, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της Θεοδώρας Τζάκρη, απέστειλε email με το οποίο καλούσε τα μέλη της ΚΟ 19-21 Ιανουαρίου στο σπίτι του, στο ιστορικό νησί του Αργοσαρωνικού, με θέμα τον απολογισμό του έργου που έχει παραχθεί σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα, αλλά και την παρουσίαση των δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Ακολούθησε η έντονη αμηχανία των στελεχών του κόμματος και η δυσαρέσκεια σε κάποιες περιπτώσεις, όπως αυτή της βουλευτού Έλενας Ακρίτα, η οποία απέστειλε μια οργισμένη απάντηση στην Γραμματέα της ΚΟ, με την οποία αναφερόταν σε «μειλ-φιρμάνι» με «απαράδεκτο προστακτικό ύφος».

Ακόμα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ασχολήθηκε με το θέμα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών!

Είπε συγκεκριμένα, ότι ότι «είναι δικαίωμα του κάθε προέδρου κάθε κόμματος να προσκαλεί τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας όπου εκείνος πιστεύει» και πρόσθεσε: «Είναι καλύτερο να σχολιάζουμε πολιτικές. Μακάρι στο πλαίσιο του Αγίου Πνεύματος να έρθει η επιφοίτηση και να αποκτήσουμε αξιόπιστη αντιπολίτευση».

Σε όλες τις φωνές και τα σχόλια, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε μεταξύ άλλων ότι «την ώρα που τα ΜΜΕ της προπαγάνδας μιλούν για ‘εκδρομή’, εμείς θα έχουμε ένα τριήμερο εργασίας, όπως συνηθίζεται ιδιαίτερα σε άλλες χώρες και είναι μία εξαιρετικά παραγωγική και αποτελεσματική διαδικασία. Αυτά δε γίνονται σε συσκέψεις μερικών ωρών».

Εξαπέλυσε και βέλη κατά της Κυβέρνησης και των συστημικών ΜΜΕ: «Προσωπικά, δε θα πορευτώ στην ελληνική πολιτική ούτε με τα συντηρητικά στερεότυπα της Δεξιάς ούτε με το βλέμμα στο bullying των καθεστωτικών ΜΜΕ. Χαράσσω τον δρόμο μου χωρίς κανένα φόβο και με πολύ πάθος, με συνοδοιπόρους τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη μας, τα μέλη μας, και κυρίως τον κόσμο που καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από αυτά που τον ταΐζει η Ενημέρωση Μητσοτάκη».

  • Η ανάρτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

Γνωρίζω ότι πολλά από αυτά που κάνω είναι ασυνήθιστα στην ελληνική πολιτική σκηνή. Έχω καλέσει τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι μου στις Σπέτσες -που τον Γενάρη απέχουν πολύ από την εικόνα του τουριστικού προορισμού.
Θα είμαστε μαζί ένα ολόκληρο τριήμερο, θα αναλύσει ο καθένας τις προτάσεις του στον τομέα του και θα χαράξουμε την κοινή μας στρατηγική. Είναι πολύ σημαντικό οι Βουλευτές να συμμετέχουν στη χάραξη της πολιτικής γραμμής σε κάθε νομοσχέδιο, ανεξαρτήτως προσωπικής ειδίκευσης και περιφέρειας εκλογής.
Όπως έχω πει επανειλημμένα, ο νέος ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει «στενό κύκλο», όλοι είμαστε μία γροθιά. Η αξιωματική αντιπολίτευση θα παλέψει και στο Κοινοβούλιο και στους δρόμους ως μία συμπαγής ομάδα.
Την ώρα που τα ΜΜΕ της προπαγάνδας μιλούν για «εκδρομή», εμείς θα έχουμε ένα τριήμερο εργασίας, όπως συνηθίζεται ιδιαίτερα σε άλλες χώρες και είναι μία εξαιρετικά παραγωγική και αποτελεσματική διαδικασία. Αυτά δε γίνονται σε συσκέψεις μερικών ωρών.
Προσωπικά, δε θα πορευτώ στην ελληνική πολιτική ούτε με τα συντηρητικά στερεότυπα της Δεξιάς ούτε με το βλέμμα στο bullying των καθεστωτικών ΜΜΕ. Χαράσσω τον δρόμο μου χωρίς κανένα φόβο και με πολύ πάθος, με συνοδοιπόρους τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη μας, τα μέλη μας, και κυρίως τον κόσμο που καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από αυτά που τον ταΐζει η Ενημέρωση Μητσοτάκη.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This