«Αρρυθμίες» στην Κουμουνδούρου – Τι ετοιμάζει ο Διονύσης Τεμπονέρας;

Must Read

Ένας νέος κύκλος εσωστρέφειας άνοιξε στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τα απανωτά «φάουλ» που καταλογίζονται στην ηγεσία του, με τελευταίο αυτό της πρόσκλησης για τριήμερο εργασιών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος στις Σπέτσες.

Το «όχι» τόσο του Αλέξη Τσίπρα, όσο και άλλων βουλευτών, αλλά και η έντονη -κατά πως φαίνεται- αμηχανία και σε κάποιες περιπτώσεις, δυσαρέσκεια, έχουν προκαλέσει… τρικυμία στην Κουμουνδούρου!

Την ίδια στιγμή και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Action24, ο Διονύσης Τεμπονέρας, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, φέρεται να ετοιμάζει κίνηση επανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου.

Μάλιστα, αυτή δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας

 

Μέσα σε όλα, «έσκασε» και η «βόμβα» της αποκάλυψης της πρότασης που φέρεται να έγινε πριν τις εκλογές του 2019 στον Στέφανο Κασσελάκη για ανάληψη υπουργικής θέσης, πρόταση την οποία κόμισε ο Αντώνης Διαματάρης εκ μέρους του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακολούθησαν κυβερνητικές διαψεύσεις, ανταλλαγή «πυρών» και ειρωνειών εκατέρωθεν, σε ένα σκηνικό που θα μπορούσε άνετα να είναι μέρος ενός σεναρίου για stand up comedy.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This