ΣΥΡΙΖΑ: Η Έλενα Ακρίτα προτείνει άλλους προορισμούς αντί για τις Σπέτσες

Tripadvisor τύπου;

Must Read

Επανήλθε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα στο θέμα των τριήμερων εργασιών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος που θα γίνει στις Σπέτσες, όπως έγινε γνωστό χθες μέσω προσκλητήριου email που έστειλε η Γραμματέας της ΚΟ Θεοδώρα Τζάκρη.

Θυμίζουμε ότι την αρχική αμηχανία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ακολούθησαν οι αντιδράσεις, με την κ.Ακρίτα να απαντά στο email με αυστηρό ύφος, ενώ λίγη ώρα αργότερα, ο Πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης έκανε μια επίσης αυστηρή δήλωση για να εξηγήσει την απόφασή του.

 

Σήμερα, η κ.Τζάκρη επανήλθε στο θέμα σχολιάζοντας ότι «δεν θα ξινίσει η σούπα αν κάνουμε κάτι διαφορετικό» και διευκρίνισε ότι οι εργασίες θα φιλοξενηθούν στο σπίτι του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι βουλευτές θα μείνουν σε ξενοδοχείο πληρωμένο από εκείνον.

Η Έλενα Ακρίτα με νέα της ανάρτηση σήμερα, αναρωτιέται «γιατί στις Σπέτσες» και συνεχίζει: «Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο».

Εξήγησε και το σκεπτικότης: «Να γυρίσουμε τα χωριά, να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να διαπιστώσουμε τί έχει (ή ΔΕΝ) έχει κάνει η κυβέρνηση όλο αυτό τον καιρό. Και ταυτόχρονα να δουλέψουμε και να προγραμματίσουμε τις επόμενες κινήσεις του κόμματος μας».

  • Η ανάρτηση της κ.Ακρίτα:

«Σπέτσες: επειδή διαβάζω διάφορα που με αφορούν. Και βέβαια θα μπορούσε η συνάντηση εργασίας να γίνει «εκτός Αθηνών» – αν και αυτό θα δυσκόλευε πολύ το έργο των συναδελφων δημοσιογράφων που παρακολουθούν τις συνεδριάσεις μας.

Γιατί όμως στις Σπέτσες; Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο.

Να γυρίσουμε τα χωριά, να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να διαπιστώσουμε τί έχει (ή ΔΕΝ) έχει κάνει η κυβέρνηση όλο αυτό τον καιρό. Και ταυτόχρονα να δουλέψουμε και να προγραμματίσουμε τις επόμενες κινήσεις του κόμματος μας. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Καλημέρα σε όλους!».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This