Διαμονή των βουλευτών σε ξενοδοχείο πληρωμένο από τον Κασσελάκη περιλαμβάνει το «προσκλητήριο» για τις Σπέτσες

Τι είπε η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη - Έχουν ζητηθεί 36 δωμάτια για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Σε μια προσπάθεια να καταλαγιάσει τη… φασαρία που ξεσηκώθηκε (εντός κι εκτός κόμματος) μετά την πρόσκληση που εστάλη μέσω email στους βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για τριήμερο εργασιών στις Σπέτσες, η Γραμματέας της ΚΟ Θεοδώρα Τζάκρη, βγήκε για να δώσει… διευκρινίσεις επί του θέματος.

Όπως είπε η κ.Τζάκρη στον ΣΚΑΪ, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  «θα μείνουν σε ένα ξενοδοχείο που έχει κλειστεί από τον πρόεδρο και θα πληρωθεί από τον ίδιο. Οι διαδικασίες θα γίνουν στο σπίτι του».

Το σπίτι στις Σπέτσες

Την ίδια ώρα στον Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Σπετσών, Χρήστος Ορλώφ, επιβεβαίωνε ότι έχουν ζητηθεί 36 δωμάτια για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες του Alpha, θα μείνουν σε δύο ξενοδοχεία, το ένα εκ τω οποίων είναι κλειστό λόγω χειμερινής σαιζόν και θα ανοίξει αποκλειστικά για τη φιλοξενία των βουλευτών!

«Δεν θα ξινίσει η σούπα αν κάνουμε κάτι διαφορετικό»

Η Θεοδώρα Τζάκρη στη συνέχεια έδωσε κι άλλες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς θα γίνει 19-21 Ιανουαρίου στο ιστορικό νησί του Αργοσαρωνικού, ενώ σχολίασε και τις αντιδράσεις που προκάλεσε τόσο η είδηση από μόνη της, όσο και το email που έστειλε η ίδια, με την βουλευτή Έλενα Ακρίτα να απαντά με οργή:

«Είναι δάνειο από τον κόσμο των επιχειρήσεων και των πανεπιστημίων. Είναι μια πρωτοβουλία που αφορά και τον απολογισμό των δράσεων και τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Η παρουσία 38 ανθρώπων σε 48 ώρες με 1.200 ώρες που θα είναι δουλειά γιατί τις έχουμε υπολογίσει. Μέσα σε 48 ώρες δεν θα μείνει τίποτα αδιευκρίνιστο ως προς το ποιες είναι οι προθέσεις μας και απορώ γιατί λοιδορείται …

Είναι μια υπηρεσιακή επιστολή. Το e-mail σε 142 λέξεις διευκρινίζει διαδικαστικά ζητήματα. Αν εξέλιπε η καλλιέπεια είναι εκ της φύσης της επιστολής, δεν είναι ότι μας τελείωσε το πουμαρό. Δεν μας λείπει η μάχη των εντυπώσεων από μια τέτοια επιστολή

Δεν θα ξινίσει η σούπα αν κάνουμε κάτι διαφορετικό … είναι τελείως καινούργιο και ξενίζει όπως η πρωτοβουλία του προέδρου να δανείσει το κόμμα».

Σχολιάζοντας τέλος, το δάνειο του Στέφανου Κασσελάκη προς τις εταιρείες των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, η Γραμματέας της ΚΟ είπε ότι «ο κ. Κασσελάκης είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποείται στην Αμερική. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο, θα τη δείτε στο πόθεν έσχες, για όνομα του Θεού», ενώ συμπλήρωσε πως το δάνειο θα είναι άτοκο και θα ξεπληρωθεί.

.
Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This