Ομόφυλα ζευγάρια: «Κεραυνοί» Κακλαμάνη για το «μασάζ» και την αποχή που πρότεινε ο Μητσοτάκης!

Ο «σταυροφόρος» Άδωνις από την άλλη, δεν βλέπει κανέναν απολύτως λόγο, «οιοσδήποτε βουλευτής της ΝΔ, πόσο μάλλον υπουργός, να μην ψηφίσει αυτό τον νόμο»

Must Read

Την ώρα που δημοσιευόταν ένα άρθρο του Άδωνι Γεωργιάδη σε φιλοκυβερνητική εφημερίδα, στο οποίο ο Υπουργός Υγείας και εκ των αρμοδίων –πλέον- για το «μασάζ» σε βουλευτές και Υπουργούς της ΝΔ αναφορικά με το επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Νικήτας Κακλαμάνης εξαπέλυε «πυρά» κατά της πρακτικής αυτής, αλλά και κατά της πρωθυπουργικής πρότασης για το… στρίβειν δια της αποχής.

«Πιστεύω ειλικρινά ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, οιοσδήποτε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πόσο μάλλον υπουργός να μην ψηφίσει αυτό τον νόμο», γράφει ο άλλοτε «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» Άδωνις Γεωργιάδης στα «Νέα» και σε άλλο σημείο του κειμένου διερωτάται: «Είναι αυτός πραγματικός λόγος για να τσακωθούμε;»

Κατά πώς φαίνεται, από την κατάσταση στο εσωτερικό της ΝΔ, ναι είναι

Ο Νικήτας Κακλαμάνης πάντως ήταν ξεκάθαρος αναφερόμενος στο «προσκλητήριο» για το διήμερο… επιμορφωτικό σεμινάριο με μπόλικο «μασάζ», που απηύθυνε στους «γαλάζιους» βουλευτές ο Γραμματέας της ΚΟ Σταύρος Καλαφάτης, με θέμα «Κυβερνητική Πρωτοβουλία για την Ισότητα στον πολιτικό γάμο», υπό τον Άκη Σκέρτσο και… παραστάτες τους Άδωνι Γεωργιάδη, Κωστή Χατζηδάκη, Παύλο Μαρινάκη και Μαρία Συρεγγέλα.

Το… προσκλητήριο

«Δεν δέχομαι να με ενημερώσει για ένα τόσο σημαντικό θέμα όσο η ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια ένας υπουργός, που είναι ικανός, αλλά τον γνώρισα μόλις πριν μερικά χρόνια. Εγώ είμαι στην παράταξη 60 χρόνια και δεν πρόκειται να πάω την Δευτέρα στην συνάντηση για το μασάζ. Πρέπει να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα και να συνεδριάσει όσες ώρες χρειαστεί για να συζητηθεί το ζήτημα», είπε ο πολύπειρος βουλευτής της ΝΔ δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να παρευρεθεί.

Επίσης ξεκάθαρος ήταν ο κ.Κακλαμάνης όταν κλήθηκε να σχολιάσει την προτροπή-σύσταση-πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους Υπουργούς του για αποχή κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας του επίμαχου νομοσχεδίου, όταν αυτό κατατεθεί στη Βουλή.

Με δηκτικό τρόπο ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής επεσήμανε ότι σε όλα τα χρόνια του πλούσιου κοινοβουλευτικού βίου του, «ουδέποτε» απείχε από ψηφοφορία, ενώ πρόσθεσε ότι «δεν έχει υπάρξει μία φορά» που να μην υπερψήφισε ή καταψήφισε διατάξεις σύμφωνα με τα πιστεύω του.

Μάλιστα, υπενθύμισε στο κοινό και στους παρευρισκόμενους στο στούντιο του ΑΝΤ1, ότι είχε διαγραφεί τον Μάρτιο του 2014 από τη ΝΔ, από τον τότε Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όταν δεν είχε ψηφίσει (είχε δηλώσει «παρών») μνημονιακό άρθρο που είχε έρθει στη Βουλή.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This