Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπερασπιστής του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

«Ο γάμος των ομοφυλόφιλων ήταν προεκλογική μας δέσμευση»

Must Read

Μετά τον Σκέρτσο και τον Πατέλη ο μεγαλύτερος υπερασπιστής του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Για το νομοσχέδιο μίλησε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και τον Γιώργο Κουβαρά, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Και τόνισε ότι η ενημέρωση των «γαλάζιων» βουλευτών για το εν λόγω νομοσχέδιο είχε αποτέλεσμα, υπογραμμίζοντας ότι «αυτοί που ήταν προβληματισμένοι έλαβαν απαντήσεις. Θα αποδείξουμε στο ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια πόσο συμπαγής είναι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι «ο γάμος των ομοφυλόφιλων ήταν προεκλογική μας δέσμευση».

Σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν σχολιάζω οποιαδήποτε δήλωση Σαμαρά για λόγους σεβασμού. (…) Ο Αντώνης Σαμαράς έχει πλήρη ελευθερία λόγου στη ΝΔ».

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε γνωστό ότι δεν αποφάσισε αμέσως την ψήφιση του νομοσχεδίου. Διευκρίνισε ακόμη ότι «ο έλεγχος της υιοθεσίας θα είναι πλέον και στους δύο γονείς. Το ν/σ είναι ισορροπημένο και ενώνει την Ελλάδα με χώρες της Δύσης»!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This