Δάσκαλε που δίδασκες! Μαρινάκης για αποχή βουλευτών πριν και τώρα

Η κυβίστηση σε όλο της το μεγαλείο

Must Read

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζει καθημερινά και δίνει απαντήσεις για την πολιτική επικαιρότητα. Η προτροπή του πρωθυπουργού για αποχή των διαφωνούντων με το ν/σ βουλευτών περί γάμου ομόφυλων ζευγαριών από την ψηφοφορία άναψε φωτιές. Ο Παύλος Μαρινάκης έσπευσε να στηρίξει τα λεγόμενα του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας, μεταξύ άλλων:

«Αυτό το οποίο είπε και νομίζω είναι πολύ εύκολο να γίνει αντιληπτό, γιατί είναι λογικό, απευθυνόμενος σε εκείνους που σκέφτονται να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο, ότι είναι προτιμότερο να απέχουν. Ούτως ή άλλως η αποχή είναι μία στάση κοινοβουλευτική».

Δείτε το βίντεο στο 05:33′

Πριν από έναν χρόνο, ωστόσο, ως γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, ο Παύλος Μαρινάκης δήλωνε για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και όλοι οι βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου, ψηφίστηκαν για να ασκούν μια από τις τρεις εξουσίες. Ψηφίζονται από τους Έλληνες πολίτες για να ασκούν την νομοθετική εξουσία. Τι σημαίνει αυτό; Να ψηφίζουν. «Ναι», «όχι», «παρών», να ψηφίζουν. Ψηφίζουν αυτό που πιστεύουν.

Πληρώνονται γι’ αυτό. Και με καλούς μισθούς, τους κρατούν τους μισθούς παρά την αποχή τους. Έχουν αστυνομικούς γι’ αυτό, φαντάζομαι όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κρατάνε τους αστυνομικούς τους. Έχουν μετακλητούς υπαλλήλους, αποσπασμένους υπαλλήλους. Με τα δικά μας τα λεφτά. Ενώ απέχουν από την ψηφοφορία, τους μετακλητούς, τους μισθούς, τους αστυνομικούς και τα αυτοκίνητα, για να κόβουν πίτες και να κάνουν προεκλογικό αγώνα, ενώ αυτά τα έχουν για να ψηφίζουν στη Βουλή, κανενός άλλου βουλευτές κόμματος δεν το κάνουν αυτό».

Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις!

Δείτε το βίντεο στο 07:00

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This