«Απόβαση» ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες: Η εισήγηση Κασσελάκη για το «Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο»

Άλλαξε γνώμη η Έλενα Ακρίτα και θα ταξιδέψει αύριο στο κοσμοπολίτικο νησί

Must Read

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα οι εργασίες του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, με τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη να δίνει το έναυσμα με την εισήγησή του περί από κοινού διαμόρφωσης αξόνων για ένα «Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο», με στόχο την ανασυγκρότηση εκ βάθρων του κράτους ώστε να καταστεί αποδοτικό και να λειτουργεί για όλους, την ευημερία και πρόοδο για όλους, για μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης και πολιτιστικής δημιουργίας, για μια πατριωτική και υπερήφανη Εξωτερική Πολιτική.

Μια αναλυτική ενημέρωση σχετικά με την καμπάνια για την ακρίβεια έκανε με τη σειρά της η Θεοδώρα Τζάκρη, ενώ, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος στο τριήμερο που θα περάσουν τα μέλη της ΚΟ του κόμματος στο κοσμοπολίτικο νησί του Αργωσαρωνικού, υπογράμμισε ότι «δεν πρόκειται για συνεδρίαση, αλλά για μια παραγωγική και δημιουργική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ίσων». Η… μη συνεδρίαση πραγματοποιείται στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με τους τομεάρχες της παράταξης να έχουν την περισσότερη δουλειά, καθώς έχουν κληθεί να παρουσιάσουν τις θέσεις και προτάσεις τους για τα επόμενα βήματα και τη χάραξη πολιτικής.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ως οικοδεσπότης, περίμενε στην είσοδο του σπιτιού του τους βουλευτές του, τους οποίους και χαιρέτησε έναν προς έναν. Φυσικά, το τζάκι στο χώρο όπου γίνεται η συνεδρίαση της ΚΟ είναι αναμμένο, ενώ, μεταξύ άλλων, έχει προβλεφθεί να υπάρχουν και μικρά διαλλείματα για τους καπνιστές.

Στόχος του τριημέρου είναι η συνδιαμόρφωση κοινοβουλευτικών θέσεων, αλλά και να γνωρίζει κάθε βουλευτής τη συνολική άποψη της κοινοβουλευτικής ομάδας, ανεξαρτήτως από τον τομέα αρμοδιότητάς του. Η κάθε εισήγηση αναμένεται να μην υπερβαίνει τα δέκα λεπτά και η συζήτηση τα 20 λεπτά, με εξαίρεση τον τομέα Οικονομικών, για τον οποίο έχει προβλεφθεί χρόνος περίπου μίας ώρας.

Σημειώνεται ότι το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δείπνο σε ταβέρνα του νησιού, ενώ αύριο Σάββατο θα υπάρχει και… βραδινή έξοδος για τους βουλευτές. Η Κ.Ο. θα αναχωρήσει από τις Σπέτσες την Κυριακή. Από την τριήμερη συνεδρίαση απουσιάζουν ο Αλέξης Τσίπρας, η Όλγα Γεροβασίλη, λόγω σοβαρών προσωπικών λόγων και η Μαρίνα Κοντοτόλη, η οποία ασθένησε, ενώ η Έλενα Ακρίτα, παρότι είχε διαμηνύσει ότι δεν θα δώσει το «παρών», τελικά άλλαξε γνώμη:

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αργά το απόγευμα έφτασαν στο νησί οι Κώστας Μπάρκας και Θεόφιλος Ξανθόπουλος, ο Παύλος Πολάκης είχε ενημερώσει ότι θα φτάσει απόψε το βράδυ, λόγω προγραμματισμένου χειρουργείου, ενώ οι Ρένα Δούρου, Νίνα Κασιμάτη και Αθηνά Λινού αναμένονται αύριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της τριήμερης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, τα μέτρα ασφαλείας στο νησί είναι αυξημένα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This