Κουνάει το δάχτυλο στους αγρότες ο Μητσοτάκης

Must Read

Επίθεση στους αγρότες που αποφάσισαν ομόφωνα την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, ως απάντηση στην αδιαφορία της κυβέρνησης για τα αιτήματα τους, εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Χαϊδάρι.

Την ώρα που οι αγρότες κλεισίματα εθνικών οδών και κάθοδο στην Αθήνα, με στόχο να διεκδικήσουν μέτρα που αφορούν την επιβίωσή τους, ο Μητσοτάκης κουνάει το δάχτυλο λέγοντας τους ότι «κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημα του». Όπως σημείωσε: «να μην αισθάνεται κανείς ότι κάποια κοινωνική ομάδα μπορεί να έχει κάποια προνομιακή μεταχείριση επειδή μπορεί να φωνάζει περισσότερο και να διαδηλώνει πιο έντονα».




Έπειτα ο Μητσοτάκης μίλησε για ανοιχτό διάλογο που θα επιτευχθεί μόνο με ανοιχτούς δρόμους και απευθυνόμενος στους αγρότες, δήλωσε: «Εμείς ήμασταν αυτοί που μειώσαμε την φορολογία για τους αγρότες, που διαπραγματευτήκαμε μια κοινή αγροτική πολιτική που, ναι, έχει δυσκολίες και εδώ πέρα είμαστε πάλι να συζητήσουμε για το πώς μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη, που πολεμήσαμε με τις παράνομες ελληνοποιήσεις, που δώσαμε παραπάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ – προσέξτε 1 δισεκατομμύριο ευρώ – την τετραετία για αποζημιώσεις και είμαστε πάντα ανοιχτοί στον διάλογο».

Βόλος: Οι αγρότες αποκλείουν τους δρόμους στον Αλμυρό και στο Στεφανοβίκειο




Σε συμβολικό αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου Αθήνας-Θεσσαλονίκης, προχωρούν οι αγρότες της περιφέρειας Αλμυρού, στις 3 μετά το μεσημέρι και για λίγη ώρα, ενώ έχουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ και τα γεωργικά μηχανήματα σε τμήμα του δρόμου που είναι κλειστό για την κυκλοφορία, επειδή γίνονται εργασίες επί της ΠΑΘΕ.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, στις 5 το απόγευμα, αγρότες από τα χωριά του Δήμου Ρήγα Φεραίου, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό της Παλαιάς Εθνικής Οδού Βόλου-Λάρισας, στο ύψος του Στεφανοβικείου, απειλώντας ότι τις επόμενες ημέρες θα προβούν σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This