Ένας Μητσοτάκης όλο υποσχέσεις: Για τους αγρότες δεν έχει λεφτά, αλλά στην πυροσβεστική τάζει 2 δισ!

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο! Αφού κάηκε η χώρα και πλημμύρισε η Θεσσαλία, ο πρωθυπουργός αποφάσισε να ενισχύσει την Πολιτική Προστασία

Must Read

Ο πρωθυπουργός εξακολουθεί να μην μας εκπλήσσει! Με επικοινωνιακά τερτίπια και ατέλειωτες υποσχέσεις τάζει δισεκατομμύρια που δεν έχουν τα δημόσια ταμεία βάσει όσων ισχυρίζεται το κυβερνητικό επιτελείο.

 

 

Μετά το «άδειο καλάθι» του προς τους αγρότες, σήμερα αποφάσισε να μοιράσει λεφτά! Από την τελετή ονοματοδοσίας και ένταξης δυο πυροσβεστικών πλοίων στο Πυροσβεστικό Σώμα, όπου και παρευρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν παρέλειψε να υποσχεθεί 2 δισ. ευρώ! Λίγους μήνες μετά την μεγαλύτερη δασική πυρκαγιά της Ευρώπης στον Έβρο και τις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, ο πρωθυπουργός τώρα υπόσχεται «παραπάνω από 2,1 δισεκατομμύρια ευρώ για υποδομές που σχετίζονται με την πολιτική προστασία». Την ίδια ώρα που ο Κ. Μητσοτάκης υποσχόταν δισ. για υποδομές, ο Παλαμάς έχει μείνει χωρίς πυροσβεστική εδώ και πέντε μήνες, αφού καταστράφηκε το κτίριο λίγο έξω από την κωμόπολη από τη θεομηνία «Ντάνιελ»! 

«Με χαρά και με συγκίνηση παρευρίσκομαι σήμερα σε αυτή την σεμνή τελετή ονοματοδοσίας των δυο νέων υπερσύγχρονων σκαφών του Πυροσβεστικού Σώματος. Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Κλιματικής Κρίσης μίλησε για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η ελληνική πολιτεία να εκσυγχρονίσει δραστικά όλες τις υποδομές της πολιτικής προστασίας. Πράγματι, η κλιματική κρίση με την οποία όχι μόνο εμείς αλλά όλος ο πλανήτης βρίσκεται αντιμέτωπος καθιστά αυτή την επένδυση στην πολιτική προστασία μονόδρομο», επισήμανε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο πρωθυπουργός. «Θέλω να θυμίσω ότι θα διαθέσουμε παραπάνω από 2,1 δισεκατομμύρια ευρώ για υποδομές που σχετίζονται με την πολιτική προστασία», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης ενώ υπογράμμισε ότι «τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς τις γυναίκες και τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος». Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος ανέφερε ότι τα δύο νεότευκτα πλοία ενισχύουν σημαντικά τη δυναμική του Πυροσβεστικού Σώματος στις εξαιρετικά μεγάλου βαθμού δυσκολίας επιχειρήσεις πυρόσβεσης στη θάλασσα. «Πλέον ο στόλος του Σώματος ανέρχεται σε 12 πυροσβεστικά πλοία, στα οποία θα προστεθούν και άλλα μέσω του ΑΙΓΙΣ», είπε. Μην ξεχνάμε ότι, η Ελλάδα διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο εναέριων μέσων αναλογικά με τον πληθυσμό της παγκοσμίως και το μεγαλύτερο αναλογικά Πυροσβεστικό Σώμα στον κόσμο, ενώ ξοδεύει και τα περισσότερα χρήματα ανά κάτοικο στην καταστολή των πυρκαγιών. Τελικά, πού είναι το λάθος; Ποιοι ευθύνονται; Τι δεν γίνεται σωστά;

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This