Πλάτες στον Άδωνι από το Μαξίμου για τους τραμπουκισμούς στη δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ

Must Read

«Καθαρό» βγάζει τον Άδωνι Γεωργιάδη το Μαξίμου για την καταγγελία περί θερμού επεισοδίου στη δίκη για τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερωτήσεις για την καταγγελία του Πολάκη ότι ο Γεωργιάδης παρενέβη στη δίκη και ένας από τους φρουρούς που τον συνόδευαν, έσπρωξε βίαια τον δικηγόρο του κ. Απατσίδη, προσέφερε πλήρη κάλυψη στον υπουργό.

«Κάποιος, είτε είναι υπουργός είτε όχι, μπορεί να είναι στο ακροατήριο και να παρακολουθεί» δήλωσε ο Μαρινάκης και πρόσθεσε: «Ούτε υπήρξε κάποια παρέμβαση από υπουργό επί της διαδικασίας, ούτε υπήρξε κάποια πίεση προς το δικαστήριο»

Μάλιστα, επιτέθηκε στον Πολάκη χωρίς να τον κατονομάζει: «Βέβαια, το να προέρχονται αυτές οι καταγγελίες από ανθρώπους που στοχοποιούν δικαστές, δημοσιογράφους, αναρτούν φωτογραφίες τους εν είδει προγραφών και θέλουν να ελέγξουν τη δικαιοσύνη, όπως έχουν πει, για να βάλουν στη φυλακή τους πολιτικούς τους αντιπάλους, και τους έπιασε ο πόνος για τη δικαιοσύνη, είναι τουλάχιστον ειρωνικό και υποκριτικό».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This