Γιάννης Απατσίδης: «Συκοφάντης ο Αδωνις»

«Σέρνεται πίσω από την εικονική πραγματικότητα απαρχαιωμένων νανογιλέκων και καθ' έξιν άναρθρων κραυγών»

Must Read

Ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι γνωστό πως μπορεί να κάνει το μαύρο άσπρο, να είναι νύχτα και να προσπαθεί να πείσει πως είναι μέρα και φυσικά να συνεχίζει να υποστηρίζει πως είναι δεξιός και όχι ένας ακόμα καρεκλοκένταυρος, ο οποίος μπορεί να γίνει μέχρι και φροντιστής για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, αρκεί να κρατήσει τη καρέκλα του.

Υπό αυτή την έννοια, δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως, ενώ η αίθουσα του δικαστηρίου ήταν γεμάτη μάρτυρες, ο ίδιος υποστηρίζει πως ποτέ αστυνομικός του δεν απώθησε τον δικηγόρο του Παύλου Πολάκη στην περιβόητη δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο ίδιος, μάλιστα, ο υπουργός αρνήθηκε την ύπαρξη του συμβάντος, ξεκαθαρίζοντας πως ένας εκ των αστυνομικών του θα κινηθεί νομικά κατά του δικηγόρου του Παύλου Πολάκη, ο όποιος -όπως είπε ο υπουργός- ψεύδεται.

Η «δημοκρατία» επικοινώνησε με τον δικηγόρο του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Απατσίδη, ο οποίος όχι απλώς δεν έκανε βήμα πίσω, αλλά επέμεινε, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα αφήσει την υπόθεση. Στη δήλωσή του μάλιστα στη «δημοκρατία» ο κ. Απατσίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το ψέμα και η συκοφαντία από έναν υπουργό, σε συνεργασία με αστυνομικά όργανα της ασφάλειάς του, εάν δεν είναι ίδιον του χαρακτήρα του, είναι αποδεικτικό του πανικού στον οποίο έχει περιέλθει. Υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν την πραγματική αλήθεια, όπως και τις αντιθεσμικές παρεμβάσεις, για να επηρεαστώ να μην ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου και να με εκφοβίσουν έμμεσα, τα επί καθήκοντι αστυνομικά όργανα, των οποίων την κατάθεση προδικάζει. Είναι μεν επικίνδυνο να έχεις δίκιο όταν το κράτος έχει άδικο, αλλά, ευτυχώς, εν προκειμένω τόσο οι δικαστές όσο και όλοι οι πολίτες γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος ένας υπουργός που μεθοδεύει την παραίτηση του Ελληνικού Δημοσίου από τις αξιώσεις του. Τα υπόλοιπα στις δικαστικές αίθουσες, αλλά και στις αρμόδιες Αρχές. Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Μητσοτάκης θα καλέσει κάποια στιγμή αυτόν τον κακοποιητή της αλήθειας να επιστρέψει στην πραγματικότητα και να μην εκθέτει την κυβέρνηση, διά του κ. Παύλου Μαρινάκη. Σέρνεται πίσω από την εικονική πραγματικότητα απαρχαιωμένων νανογιλέκων και καθ’ έξιν άναρθρων κραυγών».

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This