Στην Ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη το νομοσχέδιο για τις παραλίες

«Υπέρ» τάχθηκε μονον η ΝΔ στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων

Must Read

Το σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Όροι αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας στις παραθαλάσσιες περιοχές και άλλες διατάξεις» έρχεται την Τετάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής προς συζήτηση. Την Τρίτη πέρασε κατά πλειοψηφία στην β’ ανάγνωσή του στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων.

«Όχι στον τεμαχισμό του αιγιαλού»!

«Υπέρ» τάχθηκε μόνον η ΝΔ. Επέμειναν στην καταψήφιση ΚΚΕ και Νέα Αριστερά ενώ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Ελληνική Λύση, Σπαρτιάτες, Νίκη και Πλεύση Ελευθερίας επιφυλάχθηκαν για την τοποθέτησή τους στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου.

Ο υφυπουργός Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης, δήλωσε σχετικά ότι «το νομοσχέδιο είναι απάντηση στις αγωνίες των πολιτών, στα αιτήματα του Κινήματος της Πετσέτας. Είναι ένα σχέδιο νόμου αυτί στην κοινωνία».

ΣΥΡΙΖΑ: «Μικρές παραλίες κρύβονται μέσα σε ιδιωτικές περιουσίες»

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Μίλτος Ζαμπάρας, επισήμανε σε όσους θα υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο «θα έπρεπε να ήταν καλύτερα προετοιμασμένο, με καλύτερη διαβούλευση με τους φορείς». Επιπλέον, έθεσε το ζήτημα γιατί η χώρα μας δεν εφαρμόζει την Σύμβαση της Βαρκελώνης για την Προστασία της Μεσογείου και όσα εκεί προβλέπονται για την προστασία του αιγιαλού και των παραλιών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This