Με σπασμένα φρένα ο Άδωνις: «Καλά έκανε η Ασημακοπούλου!»

Μέχρι και ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ επέρριψε ο Άδωνις για το σκάνδαλο με τη διαρροή προσωπικών δεδομένων των αποδήμων!

Must Read

Αν η προκλητικότητα έχει όρια, τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης τα έχει ξεπεράσει όλα! Την ώρα που το σκάνδαλο με τη διαρροή προσωπικών δεδομένων των πολιτών έχει προκαλέσει σάλο και οργή στην κοινωνία και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ο Άδωνις Γεωργιάδης βγαίνει στα ΜΜΕ και υπερασπίζεται τη «γαλάζια» ευρωβουλευτή Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, για την υπόθεση της οποίας ξεκίνησε έρευνα και η Αρχή Προστασίας Δεδομένων.

Μετά από τις δηλώσεις της υπουργού Εσωτερικών Νίκης Κεραμέως, η οποία μίλησε για εσωτερικό έλεγχο, ωστόσο έβαλε πλάτη στην κ. Ασημακοπούλου, υποστηρίζοντας ότι έχει δώσει της απαντήσεις της, σειρά πήρε ο τηλε-υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος για να δικαιολογήσει την υποψήφια ευρωβουλευτή όχι μόνο δήλωσε ότι δέχεται τις εξηγήσεις της, αλλά ταυτόχρονα ξεστόμισε ότι όλοι οι πολιτικοί έχουν χρησιμοποιήσει e-mail πολιτών!

«Εγώ δέχομαι απολύτως τις εξηγήσεις της κ. Ασημακοπούλου. Δεν το θεωρώ καν τόσο μεγάλο θέμα. Όλοι οι πολιτικοί στην πολιτική μας διαδρομή έχουμε χρησιμοποιήσει email» δήλωσε χωρίς αιδώ ο Γεωργιάδης για να προσθέσει μάλιστα ότι καλά έκανε και τα χρησιμοποίησε, αφού τα είχε νομίμως στην κατοχή της. Δηλαδή ο Άδωνις έβγαλε πόρισμα πριν την έρευνα των αρμοδίων, δεχόμενος τους ισχυρισμούς της Ασημακοπούλου. Ως αποκορύφωμα, πρόσθεσε ότι ο ντόρος γύρω από το σκάνδαλο, ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, το οποίο σχετίζεται με το αδιάβλητο το εκλογών, γίνεται επειδή η κ. Ασημακοπούλου ήταν επικριτική με τον ΣΥΡΙΖΑ:

«Αφού λέει ότι τα είχε νομίμως στην κατοχή της καλά έκανε. Όλη η φασαρία γίνεται γιατί η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου υπήρξε από τους πιο σφοδρούς επικριτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς» υποστήριξε ο Άδωνις σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Τι να περιμένει κανείς από έναν υπουργό που δήλωσε χθες για τα Τέμπη, προσβάλλοντας τη μνήμη των 57 νεκρών, ότι: «Αν το τρένο μετέφερε λαθραίο υλικό, είναι καλό για την κυβέρνηση» και ότι «Αν ίσχυε, θα σήμαινε ότι δεν φταίει ο Καραμανλής»!

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις της σήμερα η Νίκη Κεραμέως υποστήριξε ότι το ΥΠΕΣ θα ξεκινήσει εσωτερικό έλεγχο ωστόσο η κ. Ασημακοπούλου «έχει δώσει τις απαντήσεις και θα συνεχίσει να το κάνει»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This