«Είστε η κυβέρνηση των τσεκουροφόρων»: Η αντίδραση Γιαννούλη στον Βορίδη

Ο Μάκης Βορίδης τον άκουγε γελώντας ειρωνικά

Must Read

Την αντίδραση του αναπληρωτή κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη προκάλεσε η επίθεση των ΜΑΤ σε χιλιάδες φοιτητές που βρέθηκαν στην Αθήνα από όλη την Ελλάδα στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Απευθυνόμενος στον Μάκη Βορίδη είπε «φτάνει πια ο ξεπεσμός του Συντάγματος και της Δημοκρατίας, μην τσεκουρώνετε τα δικαιώματά μας», με τον υπουργό της κυβέρνησης να χαμογελάει ειρωνικά προς τον βουλευτή της αντιπολίτευσης.

Ο Χρήστος Γιαννούλης συνέχισε λέγοντας πως «είναι ύβρις, χυδαιότητα και παχυδερμισμός της κυβέρνησης αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή έξω στους δρόμους της Αθήνας. Τα παιδιά φωνάζουν μην παίζετε με το μέλλον μας και εσείς απαντάτε με την αστυνομία. Δεν έχετε κανένα άλλο δημοκρατικό όπλο».

Και συνέχισε τονίζοντας: «Είστε η κυβέρνηση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής, των τσεκουροφόρων που δεν μπορείτε να αποκαλείτε την Αριστερά υπεύθυνη για τη βία. Είπατε χονδροειδέστατα ψέματα και η μόνη σας εναλλακτική είναι να φύγετε Εκεί είναι η πόρτα.

Μπορεί να θεωρούσατε ότι το τσεκούρι είναι για να κόβουμε ξύλα και όχι το νήμα της δημοκρατίας. Δεν γίνεται να συζητάμε με όρους Βορίδη και Γεωργιάδη. Σοβαρευτείτε επιτέλους, προστατέψτε την παράταξή σας από τα τσεκούρια του κ. Βορίδη».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This