Αποστολάκη: «Η Ευρωπαία Εισαγγελέας κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη βάζει μπλόκο στις έρευνες για τα Τέμπη»

Must Read

«Μας μπλοκάρουν από το να βρούμε την αλήθεια. Μας μπλοκάρουν από το να εφαρμόσουμε δικαιοσύνη» κατήγγειλε χθες η Ευρωπαία εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι για την υπόθεση των Τεμπών.

Την παρέμβαση της κ. Κοβέσι σχολίασε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση του εγκλήματος με 57 νεκρούς, Μιλένα Αποστολάκη.

«Κόλαφος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις μεθοδεύσεις της οι δηλώσεις της Ευρωπαίας Εισαγγελέως σχετικά με το έγκλημα στα Τέμπη. Η κ. Λάουρα Κοβέσι μίλησε ευθέως για παρεμπόδιση του έργου της και συνέδεσε ξεκάθαρα την απώλεια των 57 ανθρώπων στα Τέμπη με την μη ολοκλήρωση της σύμβασης 717 “Μας μπλοκάρουν από το να βρούμε την αλήθεια. Μας μπλοκάρουν από το να εφαρμόσουμε δικαιοσύνη. Γιατί αν σου απαγορεύουν να κάνεις έρευνα, δεν μπορείς να αποκαλύψεις την αλήθεια” δήλωσε η Ευρωπαία Εισαγγελέας» ανέφερε η κα. Αποστολάκη από το περιστύλιο της Βουλής και πρόσθεσε:

«Ο κ. Μητσοτάκης και ο λαλίστατος κυβερνητικός του εκπρόσωπος δεν βρήκαν να πουν μια λέξη για όλα αυτά. Μήπως είναι και η Ευρωπαία Εισαγγελέας ενταγμένη σε κάποιο σκοτεινό κέντρο κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όπως ήταν οι 330 ευρωβουλευτές που εγκαλούν την Ελλάδα για το κράτος δικαίου; » διερωτήθηκε και πρόσθεσε:

«Ο κ. Μητσοτάκης που έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες την εξεταστική Επιτροπή δεν μπορεί πια να κρύβεται. Τον περιμένουμε στην ολομέλεια. Οφείλει απαντήσεις.  Δεν θα επιτρέψουμε την οργανωμένη συγκάλυψη. Το χρωστάμε σε αυτούς που χάθηκαν, στις οικογένειές τους  και στα εκατομμύρια των συμπολιτών μας που καθημερινά αθροίζουν την φωνή τους στο αίτημα για απόδοση δικαιοσύνης».

Δείτε την συνέντευξη της Ευρωπαίας Εισαγγελέως

 

Δείτε επίσης:

Ευρωπαία Εισαγγελέας: «Εάν η Σύμβαση 717 ολοκληρωνόταν, δεν θα είχαμε Τέμπη»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This