Τέμπη: «Έκαψε» τον Καραμανλή ο Μαρινάκης με την απάντηση που έδωσε για τον Σπίρτζη!

Ευφυέστατη απάντηση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που «έδωσε» άθελά του τον Κώστα Αχ. Καραμανλή

Must Read

Στην προσπάθειά του να υψώσει ασπίδα προστασίας στον Κώστα Αχ. Καραμανλή για τα Τέμπη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τον «έκαψε»!

Ο Παύλος Μαρινάκης ρωτήθηκε από δημοσιογράφο κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών για το αίτημα του πρώην υπουργού Μεταφορών Χ. Σπίρτζη να κινηθεί η διαδικασία του άρθρου 86 του Συντάγματος για τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών του στο πλαίσιο της ποινικής διερεύνησης της τραγωδίας των Τεμπών: «Θα κάνει το ίδιο ο κ. Καραμανλής;»

Σε απάντησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι δεν γνωρίζει αν θα πράξει το ίδιο και ο Κ. Αχ. Καραμανλής, ενώ αναφερόμενος στον Χ. Σπίρτζη, είπε: «η συγκεκριμένη διαδικασία, λόγω του ότι για εκείνον ισχύει αποσβεστική προθεσμία, γνωρίζει ότι  δεν μπορεί να οδηγήσει σε ποινικές συνέπειες, άρα το κάνει εκ του ασφαλούς!».

Δηλαδή ο Μαρινάκης ομολογεί κατά κάποιο τρόπο ότι ο Καραμανλής κρύβεται…

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ας είχαν τα κότσια οι δεξιοί κατσαπλιάδες να μιλήσουν όπως ο Σπίρτζης.
    Μια συμμορία από εγκληματίες, βιαστές και δολοφόνους που καλύπτει ο ένας τον άλλο κι όλοι κάνουν πιρουέτες υπό τη διεύθυνση του εθνοπροδότη διεφθαρμένου πρωθυπουργού.
    Αλήθεια, τι ακριβώς έχει πει ο πρώην ΠΘ Κώστας Καραμανλής για το μαζικό έγκλημα του συγγενή του; Έκανε κάποια δημόσια δήλωση αποκήρυξης του; Στάθηκε στο πλευρό των χαροκάμένων γονέων;
    Όχι βέβαια. Η φαμίλια και το βολεμα πάνω απ’ όλα. Αν αυτό είναι το ηθικό επίπεδο του ΚΚ, που είναι ο καλύτερός τους, απλά φανταστείτε ότι οι υπόλοιποι είναι απλά του κοινού ποινικού.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This