Με μια φράση ο Μητσοτάκης ομολόγησε το θέατρο στη Βουλή για τα Τέμπη!

Κυνική παραδοχή του πρωθυπουργού!

Must Read

Οργή προκάλεσε η κυνική ομολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Εξεταστική-«παρωδία» στη Βουλή που υποτίθεται διενεργήθηκε για να ερευνήσει το έγκλημα στα Τέμπη με 57 νεκρούς.

Εξερχόμενος από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, ο Έλληνας πρωθυπουργός απάντησε για το «μπάζωμα» των κυβερνητικών ευθυνών στη Βουλή από την οποία μάλιστα ο ίδιος φρόντισε να απουσιάσει.

«Δε νομίζω ότι περίμενε κανείς από μία εξεταστική στη Βουλή, αν δει κανείς το κλίμα το οποίο επικράτησε στην κοινοβουλευτική συζήτηση, ότι θα μπορέσουμε πραγματικά να βγάλουμε άκρη» ήταν εξοργιστική ομολογία του Έλληνα πρωθυπουργού για την απόπειρα συγκάλυψης του εγκλήματος, επιβεβαιώνοντας ότι η Εξεταστική και η συζήτηση στη Βουλή έγινε για… τα μάτια του κόσμου.

Για την απουσία του από την συζήτηση στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν βρήκε να πει ούτε λέξη, ενώ υποστήριξε ότι η δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της, την ώρα μάλιστα που σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση, οι Έλληνες πολίτες στην πλειοψηφία τους θεωρούν βέβαιο ότι για το έγκλημα δεν θα αποδοθούν ευθύνες.

«Θυμάμαι και σε άλλες μεγάλες εθνικές τραγωδίες, εμείς ως Νέα Δημοκρατία ουδέποτε ακολουθήσαμε αυτή τη διαδρομή. Και αναρωτιέμαι αυτοί που μιλούν για συγκάλυψη σε τι ακριβώς αναφέρονται; Η δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από ό,τι συνέβαινε στο παρελθόν κι αυτό πιστεύω ότι είναι κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Αρκεί να δει κανείς ότι υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός κατηγορούμενων σε αυτή την υπόθεση και η εκδίκαση της υπόθεσης φαίνεται να κινείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς» δήλωσε ο πρωθυπουργός, η δημοτικότητα του οποίου καταρρέει σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, ως απόρροια των πρακτικών του σε κρίσιμα ζητήματα.




«Πυρά» από την αξιωματική αντιπολίτευση

Για τη δήλωσή του αυτή, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας: «Η σημερινή παραδοχή του κ. Μητσοτάκη, πως η Εξεταστική Επιτροπή για το έγκλημα των Τεμπών έγινε μόνο για τα “μάτια του κόσμου”, είναι μια ακόμη ανατριχιαστική πινελιά στον καμβά της αδιανόητης συγκάλυψης που επιχειρεί η κυβέρνηση».

Όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου: «ο πρωθυπουργός σημείωσε πως δεν περίμενε κανείς από μία Εξεταστική στη Βουλή “να βγάλουμε άκρη”. Τότε γιατί έγινε; Τι θα έπρεπε δηλαδή να περιμένουν οι συγγενείς των θυμάτων, αλλά γενικότερα κι όλοι οι Έλληνες πολίτες; Κι αφού από την Εξεταστική Επιτροπή “δεν βγαίνει άκρη”, γιατί δεν αφήνουν τη Δικαιοσύνη να το κάνει;».

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This