Στην επίθεση το Μαξίμου για την πρόταση δυσπιστίας – Βαρείς χαρακτηρισμοί Μαρινάκη

Πανικός στην κυβέρνηση και στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο

Must Read

Πανικός στο Μαξίμου μετά και τις αποκαλύψεις για την μονταζιέρα στις συνομιλίες σταθμάρχη και μηχανοδηγών στα Τέμπη. Η πρόταση δυσπιστίας και η συντονισμένη επίθεση της αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη για διαρρήδην επιχείρηση συγκάλυψης του εγκλήματος έχει βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαπέλυσε την Τρίτη σφοδρή επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη χωρίς να αφήσει έξω από το κάδρο τον Νίκο Ανδρουλάκη. Η πρόταση δυσπιστίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε συνδυασμό με την παρότρυνση του προεδρου του ΣΥΡΙΖΑ για παραίτηση Μητσοτάκη και διενέργεια εκλογών υπό διεθνή επιτήρηση ανέβασε στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο.

Ο Παύλος Μαρινάκης χρησιμοποίησε βαρείς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, χωρίς να απαντά επί της ουσίας στο σκάνδαλο της αλοίωσης των διαλόγων την νύχτα της τραγωδίας στα Τέμπη:

«Ο κ. Κασσελάκης γίνεται συνειδητά υπονομευτής του πολιτεύματος, με αυτήν την άνευ προηγουμένου απαράδεκτη και επικίνδυνη δήλωση του. Φέτος, το 2024, συμπληρώνονται 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, θα γιορτάσουμε 50 χρόνια ισχυρής και στερεάς δημοκρατίας. Μέσα σε αυτά τα 50 χρόνια κάποια εκ των οποίων ήταν ταραχώδη δύσκολα χρόνια με έντονες πολιτικές εντάσεις και αντιπαραθέσεις έχουν γίνει πολλές διαδικασίες βουλευτικών εκλογών, διαδικασίες οι οποίες ήταν όπως είπα σε δύσκολους καιρούς. Ουδείς ποτέ ήρθε να αμφισβητήσει αυτό το κεκτημένο του αδιάβλητου των εκλογών.

Ο κ. Κασσελάκης περνάει ουσιαστικά σε μια άλλη πίστα και από την πολιτική γελοιοποίηση της θέσης του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γίνετα,ι όπως είπα και στην αρχή της απάντησής μου, συνειδητός υπονομευτής του πολιτεύματος. Το να σταθούμε λοιπόν απέναντι με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτήν την λογική δεν είναι κομματικό καθήκον. Η κυβερνητική υποχρέωση είναι καθήκον όλων των δημοκρατικών πολιτών» ανέφερε.




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο κωλοσφογγάριος των μηντιαρχών, το τσιράκι της ελληνικής ολογαρχίας μας το παίζει ανεξάρτητος δημοκράτης δια του ποταπού εκρποσωπου-Γκαίμπελς, που απορώ πως έχει μούτρα να βλέπει την οικογενειά του μετά από τόσο ψέμμα που έχει ρίξει.
    Δυστυχώς ο διεφθαρμένος λαός των Ελλήνων κυβερνάται από μερικούς νταβατζήδες κι αυτό δεν θα αλλάξει. Αλλά έχει πλάκα να βλέπεις τον πανικό του εγκληματία πρωθυπουργού. Γίνεται ελπίζω κατανοητό και στον πλέον ηλίθιο ότι αν τα ελληνικά μηντιά είχαν επιλέξει νωρίτερα την αντιπαράθεση, ο Μητσοτάκης και η ΝΔ-Μαφία θα είχαν καταρρεύσει από την πρώτη τετραετία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This