Ανδρουλάκης: Η υπονόμευση του κράτους δικαίου ήταν έργο της παρέας του Μαξίμου

Βορίδης: Είστε εντολοδόχος εκδοτικών συμφερόντων

Must Read

Στη Βουλή για να απολογηθεί φέρνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσαν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας.

Βαριές κατηγορίες αντήλλαξαν Νίκος Ανδρουλάκης και Μάκης Βορίδης κατά την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης την οποία υπογράφουν 85 βουλευτές της αντιπολίτευσης. «Η υπονόμευση του κράτους δικαίου ήταν έργο της παρέας του Μαξίμου», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο υπουργός Επικρατείας τον αποκάλεσε «εντολοδόχο συγκεκριμένων εκδοτικών συμφερόντων».

«Η η κυβέρνηση της ΝΔ έχει κάνει συνήθειά της την συστηματική υπονόμευση του κράτους δίκαιου. Σε κάθε σκάνδαλο το ίδιο μοτίβο: διαφθορά, συγκάλυψη, ατιμωρησία», υπογράμμισε ο Ν. Ανδρουλάκης και πρόσθεσε: «η πολιτική σας επιλογή σε κάθε σκάνδαλο είναι να κρύβετε την αλήθεια. Να πλήττετε την αξιοπιστία των θεσμών και να απαξιώνετε την πολιτική».

«Η τραγωδία τα Τέμπη συμβολίζει την πολιτική και ηθική σας χρεοκοπία», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέτοντας συγκεκριμένα ερωτήματα όπως: Ποιος την ώρα της τραγωδίας είχε πρόσβαση στο υλικό πριν την ΕΛΑΣ και τη Δικαιοσύνη; Ποιος τις επεξεργάστηκε και ποιος τις διοχέτευσε σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ;

«Πρέπει να μπει φραγμός στην αλαζονεία σας, την ασυδοσία σας. Πρέπει να μπει τέλος στην θεσμική παρακμή», ανέφερε ο Ν. Ανδρουλάκης δηλώνοντας ότι «αυτή τη φορά ο Κ. Μητσοτάκης δεν έχει άλλη επιλογή, θα έρθει εδώ να απολογηθεί» και οι βουλευτές της ΝΔ να απαντήσουν αν επικροτούν αυτές τις πρακτικές.

«Σήμερα μας βαφτίζετε διαπλεκόμενους. Όλες αυτές οι προσπάθειες αποδεικνύουν ότι ο καθεστωτισμός σας είναι σε άλλο επίπεδο. Είστε ικανοί να κάνετε τα πάντα για να μείνετε στις καρέκλες σας», τόνισε ο Ν. Ανδρουλάκης απαντώντας στις κατηγορίες για σύμπλευση του ΠΑΣΟΚ με συμφέροντα. «Κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια», υπογράμμισε και δήλωσε ότι «πορεύομαι με πολιτική αυτονομία». «Προσωπικά με έχετε συνηθίσει. Πριν από 2 χρόνια όταν αποκάλυψα το παρακράτος των υποκλοπών με βαφτίσατε πράκτορα ξένων δυνάμεων», κατέληξε ο Ν. Ανδρουλάκης.

«Η αλήθεια είναι ότι δημιουργεί μία εντύπωση η πρόταση. Όλα όσα αναπτύξατε είναι ζητήματα που έχουν απασχολήσει την Ολομέλεια πλείστες φορές», απάντησε ο υπουργός Επικρατείας και πρόσθεσε: «ποιο είναι το προστιθέμενο στοιχείο; Το δημοσίευμα του Βήματος. Το οποίο αναφέρεται σε μία υπόθεση για την οποία δόθηκαν εξηγήσεις και κυριολεκτικά δεν καταλαβαίνει το περιεχόμενο της

Όταν σας λέμε ότι είστε εντολοδόχος συγκεκριμένων εκδοτικών συμφερόντων εννοούμε αυτό ακριβώς».

Ακόμη ο Μ. Βορίδης επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπέγραψε πρόταση δυσπιστίας ενώ υπάρχουν δηλώσεις Κασσελάκη ότι η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας θα είναι «σώου και κοκορομαχία» και «δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Όπως στήριξαν οι δικοί σου προδότες και ανθέλληνες βουλευτές τον ΣΎΡΙΖΑ την βρόμικη κυβέρνηση της αριστεράς, υπεύθυνη για τα εγκλήματα στην Μάνδρα, στο Μάτι, στην Ραφήνα και στην ΜΑΡΦΙΝ. Καραγκιόζηδες του ΣΎΡΙΖΑ. Προδότες της αριστεράς, που θα μας το παίξετε και πατριώτες εσείς με το χωνί που έχετε για αρχηγό σας.

  2. Μιλάει ο γελοίος Ανδρουλάκης, που το κόμμα του το κλεφτοπασόκ, έχει ασελγήσει σε βάρος της Ελλάδας.

  3. Μίλησε κι ο παρακολουθούμενος Νικολάκης που για χρόνια αρνούνταν να βάλει πλάτες ώστε να σταματήσει η η δημοκρατική εκτροπή.

    Τα λέγε ο Τσίπρας, τα ξανάλεγε αλλά οι Πασόκοι είχαν προτεραιότητα την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ, όχι την προστασία του πολιτεύματος από τον νεο-Σταλινικό Κυριάκο.

    Όσο για τους Νεοδημοκράτες, κάθε βουλευτής που θα στηρίξει την δολοφονική αυτή κυβέρνηση,θα γράφεται κατευθείαν στη σελίδα με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This