Κατά της πρόσκλησης Ζελένσκι στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών η Ελληνική Λύση

«Τον σύμμαχο των Τούρκων, που ως πρόεδρος απαγόρευσε την ελληνική γλώσσα στην Ουκρανία»

Must Read

Αναφανδόν κατά της πρόσκλησης του προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών τάσσεται η Ελληνικἠ Λύση. Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, με την οποία εξηγεί τους λόγους της διαφωνίας.

Η ανακοίνωση

«Την ώρα που το εμπορικό έλλειμμα εκτινάσσεται σε δυσθεώρητα επίπεδα, ενώ το δημόσιο χρέος έχει τεθεί εκτός ελέγχου, το καθ’ επίφαση “Οικονομικό” Φόρουμ των Δελφών, αντί να ασχοληθεί με την καταρρέουσα οικονομία, προκαλεί το πανελλήνιο προσκαλώντας τον Ουκρανό Ζελένσκι! Τον σύμμαχο των Τούρκων, που ως πρόεδρος απαγόρευσε την ελληνική γλώσσα στην Ουκρανία και εξαφάνισε την ελληνική εθνική κοινότητα από τις πατρογονικές της εστίες έπειτα από χιλιάδες χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας!.

Όσοι λοιπόν επιθυμούν να προκαλέσουν τον Ζελένσκι στην Ελλάδα, προκαλώντας επιπλέον προβλήματα στις σχέσεις μας με την Ρωσία, ας κάνουν την εκδήλωση σπίτι τους και ας μην καπηλεύονται τον ιερό συμβολισμό των Δελφών».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This