Γυναίκα χαστούκισε την βουλευτή της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη μέσα σε εκκλησία

Την πλησίασε, την έβρισε και την χαστούκισε

Must Read

Απρόκλητη επίθεση δέχθηκε το πρωί της Κυριακής η Αγγελική Δεληκάρη, βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο Γηροκομείο, άγνωστη γυναίκα την πλησίασε, την έβρισε και την χαστούκισε.

Σύμφωνα με το proininews.gr, η βουλευτής αντέδρασε πολύ ψύχραιμα ενώ οι παρόντες αποδοκίμασαν την γυναίκα για την πράξη της.

Το επεισόδιο ξεκίνησε μετά την αναφορά του ιερέα για την παρουσία στην εκκλησία της κυρίας Δεληκάρη. Τότε, η γυναίκα άρχισε να φωνάζει με αφορμή τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια και χαστούκισε την βουλευτή της ΝΔ.

Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο, η δράστις φέρεται να έχει σχέση με την «Νίκη» και να ήταν υποψήφια βουλευτής με το κόμμα αυτό.

Η ανακοίνωση της ΝΔ για το περιστατικό

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη εντός ιερού ναού. Συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με τη πίστη και τη θρησκεία.

Αποδεικνύουν ότι κόμματα που επικαλούνται την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο – στοιχεία που αφορούν συνολικά την ελληνική κοινωνία – δεν αποβλέπουν παρά μόνο στην καπηλεία.

Τέλος, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα.»

Πηγή φωτό: proininews

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Βρε ουστ από δω θα πω και γω με την σείρα μου!! Έχουμε φάει τόσα χαστούκια από την εκάστοτε κυβέρνηση και κυρίως από την ΝΔ και θα μιλήσουν;;; Όλοι όσοι ψήφισαν θέλουν τα χαστούκια τους και μακάρι να ξεσηκωθεί ο λαός μπας και δούμε μια άσπρη μέρα. Για πρώτη φορά ακούμε μέσα στην Βουλή για τον Χριστό και την Παναγία από το κόμμα της ΝΙΚΗΣ και δεν τους αρέσει, αλοίμονο τους εάν ξεσηκωθεί ο κόσμος!!!
    Να αγιάσει το χέρι σου κοπέλα μου!!
    Αυτό λέγεται ομολογία Χριστού!!!

  2. Aς λένε για την ΝΙΚΗ. Εμεις φύγαμε από την ΝΔ και θα ψηφίσουμε ΝΙΚΗ….Και πάλιν και πολλάκις….Για το δυστύχημα στα Τέμπη, ποιόν θα κατηγορήσει το μεγάλο κόμμα;…..

  3. Η ελεεινή πλέον ΝΔ βρήκε την ευκαιρία να κατηγορήσει το κόμμα ΝΙΚΗ για καπηλεία. Έχει κάνει τέχνη την συλλογική απόδοση ευθυνών σε ολόκληρο κόμμα, αν ένα στέλεχος σε οποιαδήποτε σημείο της χώρας προβεί σε κάποια απρέπεια. Θαρρείς πως το κάθε κόμμα πρέπει να γνωρίζει τι κάνουν τα απανταχού στελέχη του ανά πάσα στιγμή. Ματαιονεί η ΝΔούλα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This