Επίθεση του Ισραηλινού πρέσβη στον Κασσελάκη για αναφορά του στην Χαμάς

«Μέρος της πραγματοποιεί τρομοκρατικές ενέργειες»

Must Read

Tην έντονη δυσαρέσκεια του πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα, Νόαμ Κατζ, προκάλεσε αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη στην Χαμάς και ειδικότερα η φράση «μέρος της πραγματοποιεί τρομοκρατικές ενέργειες». Σε ανάρτησή του στο Twitter σχολιάζει τα λεγόμενα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και παραθέτει βίντεο με γυναίκες ομήρους που έχουν βασανιστεί.

«Άκουσα μέρος της συνέντευξης του αρχηγού του #ΣΥΡΙΖΑ @skasselakis στην τηλεόραση του Alpha. Ο ισχυρισμός ότι «μέρος της #Χαμάς πραγματοποιεί τρομοκρατικές ενέργειες» είναι σαν να ισχυρίζεται κάποιος ότι μόνο ένα μέρος του ISIS είναι τρομοκράτες. Η Χαμάς, είναι μια γενοκτονική, δολοφονική τρομοκρατική οργάνωση από τα κορυφαία κλιμάκια της μέχρι τη βάση της. Όλοι είναι υπεύθυνοι για τη φρικτή σφαγή στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Οι δηλώσεις, οι διδαχές και οι ενέργειες των ηγετών της αποκαλύπτουν την πραγματική τρομοκρατική φύση της. Αν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για ένα καλύτερο μέλλον για την περιοχή, τόσο για το Ισραήλ όσο και για τους Παλαιστίνιους, η Χαμάς δεν πρέπει και δεν μπορεί να είναι μέρος της. Αυτή είναι η βαρβαρότητα που αντιπροσωπεύει η Χαμάς. Αυτές οι γυναίκες είναι ακόμα αιχμάλωτες.»

Η απάντηση Κασσελάκη

«Αναφέρθηκα στις δραστηριότητες της Χαμάς. Μια ομάδα που μέσα σε αυτές τις δραστηριότητες περιλαμβάνονται και οι τρομοκρατικές επιθέσεις, είναι τρομοκρατική οργάνωση. De facto. Εάν ένα κομμάτι –για οπουδήποτε λόγο– καλύπτει ανθρωπιστικές ανάγκες, αυτό το κομμάτι πρέπει να το αναλάβει η Δύση» απάντησε στον ισραηλινό πρέσβη ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σε επισήμανση δημοσιογράφου «ότι δίπλα από την Χαμάς μπαίνει η λέξη τρομοκρατική οργάνωση» ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε: «100% ναι»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This