Μ. Χρυσοχοΐδης από Θεσσαλονίκη: «Ντροπή να γίνεται τελικός Κυπέλλου Ελλάδος χωρίς φιλάθλους»

«Θεωρώ ότι αυτό δεν αρμόζει στη χώρα μας»

Must Read

Το γεγονός ότι ο αυριανός τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο ανάμεσα στον Άρη και στον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους σχολίασε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να είναι μία γιορτή του αθλητισμού.

«Θεωρώ ότι είναι ντροπή να γίνεται τελικός Κυπέλλου Ελλάδος χωρίς φιλάθλους. Θεωρώ ότι όταν η χώρα αναλαμβάνει τόσα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και έχουμε κλειστό γήπεδο με έναν τόσο σημαντικό αγώνα, θεωρώ ότι αυτό δεν αρμόζει στη χώρα μας», δήλωσε συγκεκριμένα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα, Παρασκευή 24/5, τη Θεσσαλονίκη, όπου και πραγματοποίησε σύσκεψη με αξιωματικούς στη Γενική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Αναφερόμενος, εξάλλου, στις εξελίξεις στο κομμάτι του αθλητισμού, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, τόνισε πως από την ημέρα που άνοιξαν τα γήπεδα, τον Φλεβάρη, μέχρι και σήμερα,  εμπεδώνεται όλο και περισσότερο η ασφάλεια στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και έξω από αυτούς. «Εγκληματικές ομάδες εξαρθρώνονται, κανόνες τηρούνται και θα τηρούνται. Κάθε ήμερα είναι μεγάλη χαρά για εμένα και για όλους μας να βλέπουμε χιλιάδες παιδιά να είναι παρών μαζί με τους γονείς τους στα γήπεδα, είτε του ποδοσφαίρου είτε του μπάσκετ», υπογράμμισε ο υπουργός και πρόσθεσε πως «οι κανόνες θα τηρηθούν απαρέγκλιτα, διότι έχουμε μπροστά μας κρίσιμα αθλητικά γεγονότα, αλλά θα τα καταφέρουμε, θα τα πετύχουμε και θα είναι αυτό μία νίκη της χώρας».

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη στο Δημαρχιακό Μέγαρο, προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα που αφορούν την συμπρωτεύουσα.

  • Δείτε τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This