Κινδυνολογίες Μητσοτάκη εν όψει Ευρωεκλογών: «Θα χρεοκοπήσουμε αν μειώσουμε τον ΦΠΑ»

«Όχι» σε 13ο - 14ο μισθό

Must Read

Με απειλές, κινδυνολογίες και… ανθρωποφάγους επιχειρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν ψήφο δυσαρέσκειας στην κυβέρνηση και το Μαξίμου είναι επί ποδός για να ανστρέψει το κλίμα.

Μια ημέρα μετά την προημερησίας διάταξης συζήτηση στην Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την ακρίβεια, ο πρωθυπουργός δήλωσε ανερυθρίαστα ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει(!) εάν μειωθεί ο ΦΠΑ.

Aπό την Άρτα, όπου βρέθηκε το Σάββατο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην αντιπολίτευση, μετά το χθεσινό πετσόκομμα στην Ολομέλεια για τις ανεξέλεγκτες ανατιμήσεις και την δράση των καρτέλ, και απέκλεισε κάθε φιλολαϊκό οικονομικό μέτρο. Απάντησε, δε, «Όχι» σε 13ο – 14ο μισθό.

«Δεν μπορείς να έρχεσαι να λες -και το λέω αυτό γιατί χθες είχαμε μια μακρά συζήτηση στη Βουλή, επί πολλές ώρες, με όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης- ότι η απάντηση στο πρόβλημα της ακρίβειας είναι “να μειώσουμε τον ΦΠΑ και να δώσουμε 13ο και 14ο μισθό”.

Τα έχουμε ξανακούσει αυτά. Τα θυμάστε; Τα ξανακούσαμε και κινδυνεύσαμε να χρεοκοπήσουμε. Δεν θα ξαναχρεοκοπήσουμε από τις ψεύτικες και λαϊκίστικες υποσχέσεις κάποιων, οι οποίοι σας κοιτούν στα μάτια και σας λένε ψέματα, γιατί το γνωρίζουν πολύ καλά ότι όλα αυτά τα οποία λένε δεν μπορούν να τα εφαρμόσουν» υποστήριξε.

Και πρόσθεσε: «Ακρίβεια είναι ένα πρόβλημα το οποίο ταλανίζει σήμερα τα ελληνικά νοικοκυριά. Δεν το κρύψαμε ποτέ, κάνουμε το καλύτερο το οποίο μπορούμε για να την αντιμετωπίσουμε. Κάνουμε ελέγχους, επιβάλλουμε πρόστιμα, κάνουμε παρεμβάσεις στην αγορά. Όμως, η διαρθρωτική απάντηση στην ακρίβεια, φίλες και φίλοι, δεν μπορεί να είναι άλλη από την μόνιμη αύξηση των μισθών και του διαθέσιμου εισοδήματος».




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η πλάκα είναι ότι στο τέλος λεει την αλήθεια. Η ακρίβεια και μια οικονομία καρτέλ, αντιμετωπίζεται ΜΟΝΟ με Δραστική αναδιανομή εισοδημάτων, δηλαδή τα περνούμε από τους καρτελιεριδες και τα ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ στην κοινωνία από την οποία τα Λήστεψαν. Βέβαια μονο το ΕΠΑΜ θα έκανε κάτι τέτοιο. Μην περιμένετε άλλους.

  2. Ανεβάζουν οι φίλοι τους οι ολιγαρχες τις τιμές στα προϊόντα ανεξέλεγκτα, τσουπ και ο ΦΠΑ , να πω έρχονται τα πλεονάσματα.Αφου για να φας θα αγοράσεις τρόφιμα όσο και αν κοστίζουν, να πως πιάνουν τους στόχους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This