Καβγάς με βαριές κουβέντες από Στρατάκη-Κεγκέρογλου: «Κοιμόσουν κάθε βράδυ με τον Καμμένο (video)

Must Read

Άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ του δημοσιογράφου Στρατάκη και του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κεγκέρογλου, σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Αντ1.

Η κατάσταση ξέφυγε όταν η συζήτηση έφτασε στο θέμα της επίθεσης που δέχτηκε ο δημοσιογράφος της Deutsche Welle Tόμας Γιάκομπι κατα την χθεσινή συγκέντρωση για το μεταναστευτικό.

Τον λόγο είχε ο κ. Κεγκέρογλου ο οποίος και καταδίκασε την επίθεση. Τότε ο κ. Στρατάκης  σχολίασε:«με αυτούς συνωστίζονταν κάποιοι στις πλατείες διαδηλώνοντας για την εξωτερική πολιτική».

Δείτε επίσης: Ο χρόνος σκοτώνει και ελευθερώνει

Αμέσως ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ σήκωσε το γάντι και απάντησε στον δημοσιογράφο λέγοντας:«Με αυτούς ήσασταν στις πλατείες το ’11 κ. Στρατάκη. Ψάχνεσαι να τα ακούσεις».

Εσείς κυβερνήσατε με τον Σαμαρά», του απάντησε ο δημοσιογράφος, για να απαντήσει εκτός ορίων ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ: «Κοιμόσουν κάθε βράδυ με τον Καμμένο».

«Δεν αναφερόμουν σε εσάς. Αναφερόμουν στον κ. Κυρανάκη. Αντί να απαντήσει αυτός, πετάγεσαι εσύ», ανταπάντησε ο δημοσιογράφος. Και ο καυγάς συνεχίστηκε με ανταλλαγή «πυρών» εκατέρωθεν…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This