Νίκος Παπανδρέου: «Νομενκλατούρα ο ΣΥΡΙΖΑ»

Must Read

Μαλλιά κουβάρια πάλι στο ΚΙΝ.ΑΛ. για το αν το κόμμα που βρίσκεται σε περιδίνηση θα πρέπει να συμπορευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Νέα Δημοκρατία ή αν θα πρέπει να επιμείνει στην αυτόνομη πορεία.

Χθες ο Νίκος Παπανδρέου, στον απόηχο της συνάντησης του Αλέκου Φλαμπουράρη με τον Κώστα Γείτονα, έσπευσε να προειδοποιήσει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερό κόμμα με τη γνήσια έννοια του προοδευτισμού», αλλά πρόκειται για μία «νομενκλατούρα που ήθελε να ελέγξει τη Δικαιοσύνη και τα κανάλια, να μπει μέσα ως ένα κομμουνιστικό κόμμα και να ελέγξει και τη δημοκρατία», κόβοντας κάθε συζήτηση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επανέλαβε δε πως θα συμμετάσχει στις εσωτερικές διεργασίες του ΚΙΝ.ΑΛ.
Από την πλευρά του, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της πρόεδρου του κόμματος, Μανώλης Όθωνας, τόνισε πως «η επιλογή μας για αυτόνομη πορεία στο Κίνημα Αλλαγής δεν είναι σημαία ευκαιρίας, είναι αδιαπραγμάτευτη δέσμευση», διαψεύδοντας τα περί συνεργασιών με ΣΥΡΙΖΑ ή με ΝΔ, ενώ στο θέμα τοποθετήθηκε και ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, βάζοντας περισσότερο στο στόχαστρό του τη Νέα Δημοκρατία, αναφέροντας πως η κυβέρνηση διαψεύδει μέρα με τη μέρα πολλές από τις προσδοκίες του κόσμου για θέματα ύψιστης σημασίας, όπως είναι το Προσφυγικό.

Δείτε επίσης: Αικ. Σακελλαροπούλου: Ο «μυστικός δείπνος» με τον Κυριάκο, ο κρίσιμος διαμεσολαβητής και η… άτυπη κόντρα με τον προκάτοχό της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This