Ο Παπαγγελόπουλος επιμένει για Σαμαρά: «Μου ζήτησε να παρέμβω στη Δικαιοσύνη»

Must Read

Νέα επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, θεωρώντας τον επί της ουσίας ενορχηστρωτή της σκευωρίας εναντίον του, που οδήγησε στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

«Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μου ζήτησε να παρέμβω στη Δικαιοσύνη για υποθέσεις των επιχειρηματιών Παπασταύρου – Μιωνή. Δεν το έκανα, γιατί το θεώρησα παράνομο» είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος, εμφανιζόμενος στην εκπομπή «Δίκη» του τηλεοπτικού καναλιού Open.

Δείτε επίσης: Κοντά στους 27.000 μετανάστες έχουν μπλοκάρει από το Σάββατο οι ελληνικές αρχές στον Έβρο – Έγιναν 228 συλλήψεις

Χαρακτήρισε επίσης τον κ. Σαμαρά «δικομανή», «αδίστακτο» και «άφιλο», και μίλησε για μια Προανακριτική Επιτροπή που εξελίσσεται σε φιάσκο με ευθύνη της κυβέρνησης.

Τόνισε, επίσης, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης πως ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος δεν συνηθίζει να πηγαίνει στη Βουλή, το κάνει σχεδόν πάντοτε όταν συνεδριάζει η Προανακριτική Επιτροπή, ενώ από τα βέλη του δεν ξέφυγε ούτε ο βουλευτής της Ν.Δ. Θάνος Πλεύρης, για τον οποίο ο κ. Παπαγγελόπουλος έχει ζητήσει επανειλημμένα την εξαίρεσή του, αφού τυγχάνει και δικηγόρος του κ. Σαμαρά και «εισαγγελέας» στην Προανακριτική Επιτροπή.

Υποστήριξε, τέλος, ότι ο κ. Μιωνής είχε απαιτήσει να μην εξεταστεί από τον κ. Πλεύρη, και εκείνος, την ημέρα που κατέθεσε, «δήλωσε άρρωστος», κάτι ψευδές κατά τον κ. Παπαγγελόπουλο, καθότι την ίδια ημέρα ο βουλευτής της Ν.Δ. είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτικό σταθμό.

Δείτε επίσης: Τι απαντούν Παπαγγελόπουλος και Παπαδάκου στις κατηγορίες του Μιωνή (ηχητικό)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This