ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΤέμπη: Ο Βελόπουλος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για τα βίντεο που εμφανίστηκαν ξαφνικά

Τέμπη: Ο Βελόπουλος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για τα βίντεο που εμφανίστηκαν ξαφνικά

Zήτησε να μην ενταχθούν τα βίντεο στη δικογραφία για τα Τέμπη

Μηνυτήρια στον Άρειο Πάγο κατέθεσε σήμερα ο Κυριάκος Βελόπουλος για τα νέα βίντεο με την εμπορική αμαξοστοιχία που εμφανίστηκαν δύο χρόνια μετά την τραγωδία και η γνησιότητά τους αμφισβητείται.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ζήτησε να μην ενταχθούν τα  συγκεκριμένα βίντεο στη δικογραφία για τα Τέμπη γιατί αυτή η εξέλιξη μπορεί να καθυστερήσει την υπόθεση και υπάρχει κίνδυνος παραγραφής.

«Εμείς ήρθαμε εδώ να υπενθυμίσουμε στη Δικαιοσύνη μια μηνυτήρια αναφορά ότιπρέπει να διαχωριστούν οι δικογραφίες. Δεν πρέπει να ενταχθεί η υπόθεση των βίντεο που ξαφνικά βγαίνουν στο προσκήνιο – και ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του με την ιστορία αυτή – γιατί αν μπουν μες στη δικογραφία τη συνολική, επειδή υπάρχει ένας εφέτης ανακριτής, θα καθυστερήσει πάρα πολύ η απόφαση και υπάρχει κίνδυνος παραγραφής. Διότι έχουμε τη δεύτερη σύνοδο που έρχεται τον Ιούνιο, κλείνει η δεύτερη σύνοδος που σημαίνει πολύ απλά ότι επειδή η Νέα Δημοκρατία δεν έφερε τον εφαρμοστικό νόμο για να μην υπάρχει παραγραφή, υπάρχει κίνδυνος παραγραφής» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

https://exchange.glomex.com/video/v-d7qg9drpr8mx?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Δείτε επίσης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης