Σήμερα η ορκωμοσία της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου υπό την «σκιά» του κορωνοϊού

Must Read

Ορκίζεται σήμερα η Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Κεκλεισμένων των θυρών, φυσικά, αλλά με κάθε επισημότητα, όπως ακριβώς επιβάλλει το πρωτόκολλο συμπεριλαμβανομένων και των… κόκκινων χαλιών! Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, ως τις 10.30 το πρωί θα πρέπει να έχουν μπει στη Βουλή όλοι όσοι έχουν την απαιτούμενη πρόσκληση. Η διαδικασία θα είναι λόγω κορωνοϊού πολύ αυστηρή.

Λίγα λεπτά αργότερα ο β’ αντιπρόεδρος της Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου θα υποδεχτεί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει με τον Νικήτα Κακλαμάνη στην έδρα της Ολομέλειας.
Ύστερα ο πρόεδρος Κώστας Τασούλας θα ανακοινώσει την ημερήσια διάταξη.
Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Τασούλας θα πάνε στην κεντρική είσοδο του Κοινοβουλίου για να υποδεχθούν την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Δείτε επίσης: Η Ελλάδα θέτει όρους στην Ε.Ε. προτού στηρίξει την ευρωπαϊκή βοήθεια στην Τουρκία

Για τις 11.15 έχει προγραμματιστεί η άφιξη της Προέδρου και η απόδοση των τιμών. Αμέσως μετά αρχίζει η τελετή ορκωμοσίας και η υπογραφή του σχετικού πρωτοκόλλου. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου ζήτησε μάλιστα από τούδε και στο εξής να αναφέρεται ως Κατερίνα, ακριβώς όπως τη γνωρίζουν τόσα χρόνια τώρα οι δικοί της άνθρωποι και φίλοι της. Αυτό άλλωστε εμφανίστηκε και στις προσκλήσεις που εστάλησαν για το σημερινό «κοινοβουλευτικό event».

Ζήτησε δηλαδή από τον πρόεδρο Κώστα Τασούλα να τυπωθεί ως Κατερίνα, αν και με βάση το πρωτόκολλο στην πρόσκληση θα πρέπει να γράφεται το όνομα Αικατερίνη. Παρ’ όλα αυτά η ίδια επέμεινε στο Κατερίνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This