ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΑήθης επίθεση Συρεγγέλα στην Κωνσταντοπούλου: «Έχει υπερασπιστεί βιαστή και συνεχώς μας καταδικάζει για θέματα που αφορούν τις γυναίκες»

Αήθης επίθεση Συρεγγέλα στην Κωνσταντοπούλου: «Έχει υπερασπιστεί βιαστή και συνεχώς μας καταδικάζει για θέματα που αφορούν τις γυναίκες»

Επέλεξε αντίπαλο η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ήδη από την ομιλία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, για τον προγραμματισμό αμυντικών εξοπλισμών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διάλεξε πολιτικό αντίπαλο, προχωρώντας σε ολομέτωπη επίθεση κατά της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθεί όλη η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με την αρχή να κάνει η βουλευτής Μαρία Συρεγγέλα και Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ (πρώην υπάλληλος της ΕΥΠ), με μια αήθης επίθεση κατά της Κωνσταντοπούλου.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είπε ότι «η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει υπερασπιστεί βιαστή ως δικηγόρος και συνεχώς μας καταδικάζει για θέματα που αφορούν τις γυναίκες».

https://exchange.glomex.com/video/v-d8x85rto42ax?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άννα βάστα γερά

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης