Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021

Δώρο Πάσχα 2020: Ο Σταϊκούρας ανοίγει την πόρτα για μη καταβολή του; Τι απαντά ο Τσακαλώτος (video)

Πλησιάζουμε στην περίοδο όπου οι επιχειρήσεις θα καταβάλλουν στους εργαζόμενους το δώρο του Πάσχα, αλλά η χώρα διανύει μια περίοδο κόκκινου συναγερμού, με σωρεία έκτακτων συσκέψεων και νέων αποφάσεων, καθημερινά. Τα νέα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα, ανακοινώνονται με θυελλώδη ροή και μέσα σε όλα αυτά το άγχος της ρευστότητας και της μισθοδοσίας βρίσκεται στο επίκεντρο της κυβέρνησης, πόσο μάλλον στις ανησυχίες των εργαζομένων.

Ο υπουργός Οικονομικών μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ για τις οι υπουργικές αποφάσεις και τα μέτρα που θα ενεργοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Ο κ. Σταϊκούρας εξήγησε μεταξύ άλλων ότι ειδικός μηχανισμός στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους,παρακολουθεί καθημερινά τη μείωση του τζίρου, ώστε να ληφθούν αποφάσεις για μέτρα προστασίας των επιχειρήσεων.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν εξετάζεται η μη υποχρέωση των επιχειρηματιών να καταβάλλουν το δώρο του Πάσχα, ο υπουργός: «Αξιολογείται» χωρίς να δίνει παραπάνω διευκρινήσεις, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ούτε να το διανοηθεί!

Σχετικά με τις δηλώσει Σταϊκούρα στης ΕΡΤ, ο Ε. Τσακαλώτος σχολίασε σε ανάρτησή του στο Facebook: Ο κύριος Σταϊκούρας είπε σήμερα ότι “αξιολογείται” η μη καταβολή στους εργαζόμενους του δώρου Πάσχα. Ούτε να το διανοηθεί. Αν η ΝΔ θέλει να πληρώσουν και αυτήν την κρίση οι εργαζόμενοι του θυμίζουμε ότι “αξιολογείται” και ο ίδιος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ