Τετάρτη 23/6/2021

Από την «πρέσα» της τρόικας, στην αγκαλιά της… διαδικτυακής τηλεόρασης ο Γιάνης!

«Καναλάρχη» κάνει τον Γιάνη Βαρουφάκη ο κορωνοϊός, καθώς τη Δευτέρα 23/03 η DiEM TV του κόμματος ΜέΡΑ25 είχε πρεμιέρα στο διαδίκτυο και θα συνεχίσει να προβάλλει το πρόγραμμά της, για όσο η πανδημία αλωνίζει στις ζωές μας.

Το πρώτο θέμα της συζήτησης ήταν «O κόσμος μετά τον κορωνοϊό», καθώς η… «τηλεόραση Βαρουφάκη» στην ουσία θα περιλαμβάνει μια σειρά από online διαλέξεις, δημόσιες συζητήσεις και διάφορες άλλες δράσεις, όπου θα προσκαλούνται μέλη του DiEM25 (Κίνημα για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025), συντονιστές συλλογικών και συμβουλευτικών επιτροπών, αλλά και άλλοι εμπειρογνώμονες, επιστήμονες και ακτιβιστές, προκειμένου να μοιράζονται τις σκέψεις τους για την τρέχουσα παγκόσμια κρίση και τις πιθανές εξελίξεις.

κορωνοιος diem tv μερα25 προγραμμα

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εγγράφονται στη σχετική πλατφόρμα, στοιχεία της οποίας θα βρίσκουν στη διαδικτυακή σελίδα του κόμματος, και θα έχουν τη χαρά να υποβάλλουν ερωτήσεις στους καλεσμένους και αυτές θα απαντώνται ζωντανά. Το δημόσιο «ζουμ» θα γίνεται κάθε μέρα στις οκτώ το βράδυ.

Την Τρίτη 23/03 η DiEM TV παρουσίασε το θέμα «Η τελευταία ιστορική αποτυχία της Ευρώπης», με εισηγητή τον ίδιο τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25, όπου αναλύθηκαν οι επιπτώσεις του κορωνοϊού στην οικονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο Γιάνης σκέφτηκε πολύ σωστά και «έφτιαξε» κανάλι. Σου λέει, «καθόμαστε που καθόμαστε στο σπίτι, να μην… τσιμπήσουμε και καμιά τηλεθέαση»;

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ