Στα… μπαλκόνια υπουργοί και βουλευτές για να τιμήσουν την εθνική επέτειο

Must Read

Στα μπαλκόνια που γέμισαν σημαίες, αλλά και στα social media, γιορτάστηκε η 25η Μαρτίου. Με μεγαλύτερη όμως συγκίνηση και βαθιά σκέψη, για το πόσο λίγο εκτιμούσαμε τις ωραίες μέρες που πέρασαν, και πόσο πολύ μας λείπουν τώρα. Υπουργοί και βουλευτές θυμήθηκαν τα παλιά και τίμησαν το σήμερα.

Δείτε επίσης: Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δημιουργεί Τηλεφωνικό Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης για τους πολίτες

«Φέτος, δεν θα γιορτάσουμε την εθνική μας γιορτή, με τον τρόπο που της αξίζει. Ας βάλουμε όμως όλοι την Ελληνική σημαία, στο μπαλκόνι μας και να φωτογραφηθούμε με αυτή», δήλωσε ο πρώην υπουργός και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος

Μαζί του συμφώνησε τόσο ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, που ανέβασε μέχρι και φωτογραφία του με φουστανέλα σε παρέλαση στο Αγρίνιο, όσο και ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θόδωρος Αμπατζόγλου που φωτογραφήθηκε πλάι στη σημαία. Το ίδιο έκανε και η βουλευτής της ΝΔ, Ζωή Ράπτη, από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ
Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θόδωρος Αμπατζόγλου
ΦΑΡΜΑΚΗΣ
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης
ΖΩΗ ΡΑΠΤΗ
Η βουλευτής της ΝΔ Ζωή Ράπτη

Όμως ο υπουργός Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης, προτίμησε να μιλήσει στο γιο του Γιάννη, για την αξία της επετείου της 25ης Μαρτίου, ενώ κάπως έτσι σκέφθηκε και η βουλευτής Μίκα Ιατρίδη που φωτογραφήθηκε με γιο και ανιψιά.

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ
Ο υπουργός Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης με τον γιο του
ΙΑΤΡΙΔΗ
Η βουλευτής Μίκα Ιατρίδη με τον γιο και την ανιψιά της

Δεν ήταν όμως και λίγοι εκείνοι που ανέτρεξαν στα χρονοντούλαπα της ιστορίας, και βρήκαν παλιές ξεθωριασμένες φωτογραφίες από παρελάσεις και επετείους. Η βουλευτής Θεσσαλονίκης Δώρα Αυγέρη, ντυμένη «Ελλάδα», έλεγε ποίημα σε γιορτή του σχολείου της, ο Μιχάλης Κατρίνης του «Κινήματος Αλλαγής» ήταν σημαιοφόρος και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης παραστάτης σε παρέλαση στην Κομοτηνή. Τέλος η πρώην βουλευτής Κατερίνα Μάρκου, καμάρωσε ντυμένο τσολιαδάκι αλλά στο μπαλκόνι τον γιο της Δημοσθένη!

ΑΥΓΕΡΗ
Η βουλευτής Θεσσαλονίκης Δώρα Αυγέρη
ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ Μιχάλης Κατρίνης
ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ
Ευριπίδης Στυλιανίδης
ΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΥ
Ο γιος της πρώην βουλευτού Κατερίνα Μάρκου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This