Ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας που νίκησε τον κορωνοϊό: «Μου έσωσαν τη ζωή, τώρα είμαι ταύρος»

Must Read

«Με τη βοήθεια του Θεού είμαι και πάλι κοντά σας. Έδωσα μια σκληρή μάχη και θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο Λάρισας αλλά και σε όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας που δίνουν μια τιτάνια μάχη για να κρατήσουν τη χώρα όρθια», δήλωσε ο Χρήστος Κέλλας σε τηλεοπτικό σταθμό, μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο όπου βρέθηκε όταν προσβλήθηκε από κορωνοϊό.

Ο βουλευτής Λάρισας, που βγήκε νικητής από τη μάχη με τον Covid-19, ήταν συγκινημένος και αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον έσωσαν, ζήτησε από τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους.

Ο Χρήστος Κέλλας δήλωσε πλέον… ταύρος λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μου έσωσαν τη ζωή. Την Παρασκευή 20/03 ήμουν στα πρόθυρα διασωλήνωσης. Η κατάσταση της υγείας μου ήταν πολύ άσχημη. Η κλινική μου εικόνα άλλαξε άρδην μετά από χορήγηση ενδοφλέβιου φαρμάκου. Πλέον αισθάνομαι ταύρος. Ο εχθρός είναι ύπουλος αλλά όχι ανίκητος. Ας μείνουμε σπίτι μας, μόνο αυτό μας ζητάνε. Το έξω δεν τελειώνει. Πάσχα έχουμε κάθε χρόνο»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This