Σαν Παλιό Σινεμά: Το φεστιβάλ «Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι» επιστρέφει με 13 ταινίες που θα μας γεμίσουν όμορφες αναμνήσεις

Must Read

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά το κινηματογραφικό φεστιβάλ «Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι» επιστρέφει, αποφασισμένο -ειδικά φέτος- να μας κάνει να να αναφωνήσουμε με ανακούφιση «Επιτέλους, ΣΙΝΕΜΑ!».

Για μία ολόκληρη εβδομάδα (Πέμπτη 23 με Τετάρτη 29 Ιουλίου), η ετήσια διοργάνωση του ιστότοπου freecinema.gr που αγαπά το κλασικό ρεπερτόριο, δίνει και πάλι ραντεβού με το κοινό της Αθήνας, ξανά στον θερινό κινηματογράφο Ριβιέρα (Βαλτετσίου 46, Εξάρχεια), με το φετινό της αφιέρωμα, υπό τον γενικό τίτλο «Σαν Παλιό Σινεμά…», να μας κάνει να νοσταλγήσουμε εποχές όπου οι ταινίες προσέφεραν γνήσια ψυχαγωγία.

Μια εβδομάδα με 13 κλασικές και αγαπημένες ταινίες «με σενάρια ικανά να μας ταρακουνήσουν με τη διαχρονική τους αξία και με stars του κλασικού Χόλιγουντ, σπουδαίους ερμηνευτές που λείπουν από τη δική μας εποχή, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε πολλά για το σινεμά, τη “μαγεία” του και τη σημασία του στη ζωή μας».

  • Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ:

Σαν Παλιό Σινεμά Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι

Προσοχή στις ώρες έναρξης (διαφοροποιούνται ανάλογα με τις διάρκειες των φιλμ)

  • Γενική τιμή εισόδου: 6 ευρώ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This