Aκούστε τη Monika να ερμηνεύει στην Ακρόπολη το τραγούδι για τους ήρωες της μάχης του κορωνοϊού (video)

Must Read

Ο φιλανθρωπικός σύλλογος AHEPA-Section Paris-Phaetuse επονομαζόμενος επίσης Daughters of Penelope-Paris, οργανώνει στην Ακρόπολη την ερμηνεία του τραγουδιού « Saving the World » προς τιμήν των ηρώων στη μάχη ενάντια στον Covid-19 παγκοσμίως.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου, ανέλαβε την πρωτοβουλία να πραγματοποιηθεί η ερμηνεία του τραγουδιού «Saving the World» στoν Ιερό Βράχο και προσφέρει αυτή την ερμηνεία σε όλους τους ήρωες στη μάχη κατά του COVID-19 σε ολόκληρο τον κόσμο και ιδιαίτερα στο ιατρικό προσωπικό.

Το τραγούδι «Saving the World» ερμηνεύει η Ελληνίδα καλλιτέχνης Monika το οποίο και συνέθεσε κατά τη διάρκεια του lockdown λόγω της πανδημίας του COVID-19. Η πρώτη μετάδοση του «Saving the World» θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου 2020 στις 7 μ.μ. ώρα Ελλάδος. H ερμηνεία του τραγουδιού θα αναμεταδοθεί στα δελτία ειδήσεων στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, καθώς και στα κοινωνικά δίκτυα (YouTube, Spotify, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, κλπ.).

*H AHEPA-Section Paris-Phaetuse είνα φιλανθρωπικός σύλλογος του γαλλικού νόμου 1901, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος συστάθηκε το 2018 στο Παρίσι. O σύλλογος αποτελεί μέλος της ευρύτερης διεθνούς οικογένειας Daughters of Penelope, φιλανθρωπικό σύλλογο γυναικών που ιδρύθηκε το 1929. Αποστολή μας είναι να προωθούμε τον Ελληνισμό, την Παιδεία, την Φιλανθρωπία, την Υπευθυνότητα των Πολιτών, την Οικογένεια καθώς και την Αριστεία. Η δράση μας συνίσταται στην υποστήριξη των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα και στην ενδυνάμωση της αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών για την από κοινού αντιμετώπιση των μελλοντικών προκλήσεων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This