Η θεατρική παράσταση του Μπισμπίκη «Άνθρωποι και ποντίκια» γίνεται κινηματογραφική ταινία

Στόχος είναι το φιλμ να είναι έτοιμο την επόμενη χειμερινή σεζόν

Must Read

«Άνθρωποι και ποντίκια» στη μεγάλη οθόνη, με την υπογραφή του Βασίλη Μπισμπίκη.

Μπορεί ο δημοφιλής ηθοποιός να γνωρίζει φέτος μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία με τον ρόλο του σατανικού Μάνου Βόσκαρη στις «Άγριες μέλισσες», ωστόσο θριαμβευτική υπήρξε και η θεατρική πορεία του μέχρι τον περασμένο Μάρτιο στον τεχνοχώρο Cartel, όπου ανέβασε για δύο σεζόν την προσαρμοσμένη στα ελληνικά δεδομένα της κρίσης διασκευή του περίφημου έργου του Τζον Στάινμπεκ.

Η παράσταση «Άνθρωποι και ποντίκια», με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον ίδιο, συζητήθηκε εκτενώς στα καλλιτεχνικά στέκια και προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον στο κοινό, με αποτέλεσμα να καταγράψει απανωτά sold out. Επρόκειτο, μάλιστα, να επιστρέψει το φθινόπωρο στις νέες εγκαταστάσεις του τεχνοχώρου Cartel, στου Ρέντη, κάτι που δεν συνέβη φυσικά, καθώς τα θέατρα άνοιξαν για πολύ λίγο, για να κατεβάσουν έπειτα ρολά μέχρι και σήμερα.

Μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, λοιπόν, ο Βασίλης Μπισμπίκης αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία μιας κινηματογραφικής ταινίας που θα είναι βασισμένη στην επιτυχημένη διασκευή αλά ελληνικά του έργου του Στάινμπεκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο Cartel έχει μετατραπεί ήδη σε στούντιο και τα γυρίσματα δεν θα αργήσουν να αρχίσουν με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον ίδιο. Στόχος, το φιλμ να είναι έτοιμο την επόμενη χειμερινή σεζόν. Τη διεύθυνση φωτογραφίας θα επιμεληθεί ο Δημήτρης Κασαΐτης, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Μπισμπίκη και στην «Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς», ενώ μεταξύ των ηθοποιών της ταινίας θα δούμε και τη Μαίρη Μηνά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This