Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021

Η θεατρική παράσταση του Μπισμπίκη «Άνθρωποι και ποντίκια» γίνεται κινηματογραφική ταινία

Στόχος είναι το φιλμ να είναι έτοιμο την επόμενη χειμερινή σεζόν

«Άνθρωποι και ποντίκια» στη μεγάλη οθόνη, με την υπογραφή του Βασίλη Μπισμπίκη.

Μπορεί ο δημοφιλής ηθοποιός να γνωρίζει φέτος μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία με τον ρόλο του σατανικού Μάνου Βόσκαρη στις «Άγριες μέλισσες», ωστόσο θριαμβευτική υπήρξε και η θεατρική πορεία του μέχρι τον περασμένο Μάρτιο στον τεχνοχώρο Cartel, όπου ανέβασε για δύο σεζόν την προσαρμοσμένη στα ελληνικά δεδομένα της κρίσης διασκευή του περίφημου έργου του Τζον Στάινμπεκ.

Η παράσταση «Άνθρωποι και ποντίκια», με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον ίδιο, συζητήθηκε εκτενώς στα καλλιτεχνικά στέκια και προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον στο κοινό, με αποτέλεσμα να καταγράψει απανωτά sold out. Επρόκειτο, μάλιστα, να επιστρέψει το φθινόπωρο στις νέες εγκαταστάσεις του τεχνοχώρου Cartel, στου Ρέντη, κάτι που δεν συνέβη φυσικά, καθώς τα θέατρα άνοιξαν για πολύ λίγο, για να κατεβάσουν έπειτα ρολά μέχρι και σήμερα.

Μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, λοιπόν, ο Βασίλης Μπισμπίκης αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία μιας κινηματογραφικής ταινίας που θα είναι βασισμένη στην επιτυχημένη διασκευή αλά ελληνικά του έργου του Στάινμπεκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο Cartel έχει μετατραπεί ήδη σε στούντιο και τα γυρίσματα δεν θα αργήσουν να αρχίσουν με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον ίδιο. Στόχος, το φιλμ να είναι έτοιμο την επόμενη χειμερινή σεζόν. Τη διεύθυνση φωτογραφίας θα επιμεληθεί ο Δημήτρης Κασαΐτης, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Μπισμπίκη και στην «Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς», ενώ μεταξύ των ηθοποιών της ταινίας θα δούμε και τη Μαίρη Μηνά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ